lørdag 25. februar 2012

Mammas lille sjetis

Måtte scrappet et bilde av min lille sjetis. Gutten min elsker å være på verkstedet sammen med pappaen sin og jobbe og bli skitten. Har brukt papirer fra Authentique, litt forskjellig rubons, noen metalldingser fra Tim Holtz.Slenger inn dette til Scrappekammerets utfordring # 48: Barn.

Ønsker alle ei herlig helg!

tirsdag 21. februar 2012

Gutta boyz!


Det ble laget en del layouter på Papirfesten i Stavanger. Deriblant denne av min sønn og søskenbarnet hans. Gutten min fikk seg crossykkel til 5-årsdagen sin, og det måtte selvfølgelig dokumenteres.

Her har jeg brukt mye gammelt stæsj fra Little Yellow Bicycle.Når jeg kikker etter, så er det kum mønsterpapiret, thickersen og en liten button som ikke kommer derfra  :-) Var en skikkelig tøff serie for små tøffinger. Kjekt å få brukt litt av dette også. 


This is my contribution to Frosted Designs challenge Sketch along tuesday Sketch #35.

Da er det straks klart for Frustrerte fruer og the Big C!

Ha en fortryllende tirsdagskveld!!

søndag 19. februar 2012

Skissedilla # 151

Mamma og pappa har vært gift i snart 37 år - synes det er godt gjort! De har blitt et veldig bra team sammen. Her har jeg tatt bilde av de på julaften der de samarbeider om å få ribbefettet ut av ovnen. Og i dag har vi feira pappa sin bursdag (som egentlig er i morgen). Jeg diska opp med koteletter og lillebror lagde bordkort (vi var bare 5 stk...) og ordna ballonger :-) En veldig kjekk feiring på en dag med dårlig vær.

Slenger denne inn på denne ukas Skissedille. Alltid like artig å delta på utfordringene der!! Husker ikke hvor arkene kommer fra, men resten av pynten er stort sett fra Prima... (bombe...)


Litt detaljer:Ha en superduper søndagskveld og herlig vinterferie alle sammen!!!

torsdag 16. februar 2012

En kald og herlig vintertid

Fikk scrappet et herlig vinterbilde av mini. Aner ikke helt hvilke produkter jeg har brukt, men det gikk ihvertfall med et par blomster fra Prima ser jeg :-)  Anonyme Scrappere har ute utfordring #39 hvor man skal inspireres av vinter, så jeg hiver meg på med denne layouten.Litt detaljer:Ute er det et ufyselig vær - så det betyr litt scrappetid :-)

Ha en fin dag!!

tirsdag 14. februar 2012

Anonyme Timeglass - siste oppgave!

Da var det tid for den siste oppgaven til Anonyme Scrappere sine utfordringer i Anonyme Timeglass. Har digget å være med på denne runden. Veldig artig å få prøve seg på litt sånt innimellom:-)

Her ble det nok en layout med masse blomster. Det er og blir min store "svakhet". Kanskje greit å få tømt lageret litt nå før nyhetene fra Prima lanseres... Men det finnes vel ikke sjangs i havet for at jeg skal greie å gå tom for blomster (noen gang..). Må uansett ha noen av nyhetene som kommer :-) Venter i spenning og leter i butikkene nå om dagen.

Dette bildet har jeg faktisk scrappet en gang tidligere, men synes det er så fint at jeg scrappet det enda en gang. Bildet jeg har tatt av layouten ble litt så som så ser jeg, med blits og litt dårlig fokus. Her må det øves mer.


Da er det straks klart for sofa og frustrerte fruer!! Ha en fortryllende tirsdagskveld alle sammen!

søndag 12. februar 2012

Anonyme timeglass: oppgave 3 Detaljer

Tjohei! Her kommer mitt rykende ferske bidrag fra Papirfesten!! Har hatt en utrolig kjekk helg med mye kreativitet og blitt kjent med en del nye scrappedamer. Tusen takk til alle dere som var der :-)

Dette blir bare et kjapt innlegg i full fart. Har akkurat kommet inn dørene fra flyplassen og må rekke tidsfristen til Anonyme Timeglass!


Sånn - da skal det være i boks. Nå er det bare å legge seg. Er utslitt etter en helg med lite søvn, mye scrapping og mye fliring :-) (Må være uthvilt til scrappeklubb i morgen - wii, gleder meg til enda mer scrapping!! )

GOD NATT!!!

lørdag 11. februar 2012

En herlig dag i Frognerparken!


Søsteren min og jeg hadde en fin dag i Frognerparken sammen med døtrene mine nå i høst. Da ble det litt lek med statuer og fotoapparater - og noen artige bilder :-) Disse fargene har tatt utgangspunkt i bildet som Thats just so cute har i sin utfordring nå - so cute colors # 14. Artig å prøve seg på nye fargekombinasjoner.Når dette innlegget blir publisert, sitter jeg mest sannsynlig og nikoser meg på Papirfesten i Stavanger. (bare sånn for å gni det inn :-) :-) )

Ha en herlig helg alle sammen. Det vet jeg at jeg har!!!

torsdag 9. februar 2012

Anonyme Timeglass: Oppgave 2 Form

Nok en oppgave fra Anonyme Timeglass er unnagjort! Veldig kjekt med disse boksene som det har vært prima blomster i tidligere. Denne skal mamma få på søndag (eller mandag hvis jeg ikke rekker det på søndag...) Den skal fylles med diverse saker som jeg regner med kommer til å forsvinne rimelig fort. 


Ønsker alle en god torsdagskveld!!

onsdag 8. februar 2012

Anonyme Timeglass 2012: morsdagskort

Anonyme Scrappere har kjørt i gang noe de kaller Anonyme Timeglass 2012. Det består av en rekke oppgaver vi skal løse. Jeg var optimist og hev meg på konkurransen :-) Her er mitt første bidrag til oppgaven som skulle ha Valentin eller kjærlighet som tema og hovedfargen på prosjektet skulle være rosa. Dermed ble det et rosa morsdagskort fra meg :-) Da venter jeg i spenning på neste oppgave som kommer i morgen.


Ellers så er det pakking til Papirfesten i helga. Arrangørene har kommet med en super ide om å samle inn ting og tang av scrappesaker som vi ikke bruker enda og gi det til en barneavdeling for kreftsyke. Dette synes jeg er en veldig god tanke, så da blir det pakket med en god del ekstra fra meg.

Ha en super onsdagskveld med eller uten Lilyhammer!!!

tirsdag 7. februar 2012

Together


Fant et herlig sommerbilde som måtte scrappes. Brage og jeg bader i Kroatia. Det var herlige og varme dager. Gleder meg til det blir sol og sommer igjen :-) Har prøvd meg på en ny fargekombinasjon: turkis og gult - synes slett ikke det var så verst. Digger disse kule blomstene fra Prima og det arket fra Hambley. Denne layouten er laget til Get Creative sin utfordring. Ellers er jeg i gang med å planlegge hva som skal være med når jeg drar til Stavanger i helgen. Ikke noe enkelt å velge ut hva som skal taes med :-) Wii - gleder meg uansett!!!

mandag 6. februar 2012

TCR # 96 Urdfjellet


Denne uka har jeg prøvd meg på the color room sine farger. Har vel knapt prøvd meg på de utfordringene før, men måtte bare når jeg så de herlige fargene som skulle scrappes denne uka  :-) Har hatt et lite dykk i stæsjet mitt igjen og funnet en del godsaker. Bildet er av meg på toppen av Urdfjellet. Hadde tenkt å gå opp på denne toppen i 2 år, og endelig ble det noe av. Skal så absolutt gjentas når snøen forsvinner. (Håper på bedre vær, for denne gangen ble jeg overrasket av tett tåke og mye regn rett før jeg nærmet meg toppen.)
Håper alle får en fin mandag og ei herlig uke!

torsdag 2. februar 2012

Skissedillaskisse #148

I det siste har jeg blitt så ivrig på scrapperommet at jeg kjenner at jeg blir helt varm i kinnene når jeg holder på :-) Det er sååå artig å scrappe og lete etter skatter i dillet mitt. Fant litt forskjellig når jeg scrappet til den siste skissa til Skissedilla også. Deriblant en tag fra et klesplagg jeg har kjøpt på Cubus og et kort fra en kortstokk som ble funnet på hytta til svigerfar :-) Ellers er det litt forskjellig fra mange produsenter her. En salig og god blanding! Bildet er av sjangeren "jøss, har jentene lånt kameraet mitt igjen...".


Litt detaljer:Ellers har jeg begynt å tenke (mye) på at det er papirfest i Stavanger neste helg. Og det faktum at jeg bestilte meg billetter via SAS som bare lar deg sjekke inn 1 stk koffert....  En skikkelig utfordring det der. Hva skal jeg ta med meg og hvordan skal jeg skvise alt inn i 1 koffert??? Klærne får jeg bare ta på i sånn lag på lag stil (det er jo så populært) og tannbørsta får vel plass i bukselomma. Mulig det er plass til litt blomster i jakkelommene også... hmm. Uansett så GLEDER jeg meg veldig til å scrappe en hel helg og til å bli kjent med nye scrappeberter :-) Og ikke minst til å møte Bente, Randi, Siv Anita og Anne Gerd igjen! De traff jeg på treff i Tønsberg i høst og det skal bli skikkelig kjekt å bli enda bedre kjent!

Ha en scrappende god torsdag - snart er det helg igjen folkens!!