onsdag 28. april 2010

Endelig er valget tatt!

Har vært mye frem og tilbake, og jeg føler nesten at jeg kjenner til alle møblene til alle møbelbutikkene. Plutselig dukket denne serien opp, jeg hadde sett den i brosjyrer, men synes ikke den virka så fin der. Men da jeg så den i selve butikken, var ikke valget vanskelig. Jeg bestemte meg for å gå for denne serien, og fikk satt alt jeg trenger i bestilling! Denne skjenken skal jeg ha ute i gangen :-)

Her blir mitt nye sofabord!

Dette skapet skal romme finservise og fine glass (når jeg en gang greier å finne en fin serie jeg vil samle på...).

Og så likte jeg denne spisestuen godt :-) Skal ha ensfarget beige trekk på stolene. Det geniale med disse trekkene er at de er festet med borrelås, så det er ikke noe problem å ta de av for å vaske de, eller å bytte når man blir lei av fargen :-) I tillegg kommer det ileggsplater på dette bordet, så det kan bli opp til 3 meter langt! Det betyr plass til mange gode venner på middag osv :-)

Det beste av alt er at alt blir levert på døra ferdig montert! Kjenner jeg gleder meg veldig! Neste uke kommer et lass med Ikea varer til scrapperommet også! Herlig - ikke lenge til jeg blir ferdig (tror jeg).
Ha en fin dag alle sammen!7 kommentarer:

Torill sa...

Hærlighet så lekkert!!! Møbler i min smak!!! Du kommer nok til å få det knakende fint! - og jeg må si jeg er litt misunnelig på peisen du har på scrapperommet!!! KNALL!

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min:0) Alltid kjekt!!
Ha en strålende onsdag!!

Anonym sa...

Utrolig lekre møbler du har valgt deg og peis på scrapperommet da gitt! Du får det utrolig lekkert rundt deg nå, digger alt det hvite og sølv. Stilig tapet på scrapperommet også, sommerfugler er jo i tiden nå også det! Jeg elsker dem så den tapeten hadde vært noe for meg vet du!

Setter slik pris på alle kommentarene dine hos meg ♥

Ha en flott dag! ☺

reidun sa...

oi oi oi Beate, detta kjem te å bli knallfint!!! Rett og slett lekkert!
klem

T:o)ve sa...

Så utrolig mye flott!
Men med alt dette lekre i hus og peis på scrapperommet blir det vel ikke mange skritt? Bare sittende å drømme seg bort....?
Hehe.
Stå på med skrittellingen, jeg hadde over 15000 i går, og håper dagen i dag blir bedre... ;)

Synnøve sa...

Kjempefin serie Beate, dette blir knall!
Klem

Johanne sa...

Dette kommer til å bli super lekkert :-)) Om det er mulig, så kommer du til å kose deg enda mer med scrapping nå når du får et så stort og fint rom!! :) Jeg er forresten over 19 000 skritt i dag, så er rimelig fornøyd!!

Marte sa...

Hei Beate! Tusen takk for veldig koselig kommentar, det gjorde meg så glad! :)
For en koselig blogg du har! Har tittet rundt og sugd til meg inspirasjon, her var det mye!
Lekre møbler du har valgt ut, helt etter mitt hjerte! Stolene ligner på mine, men de er gamle og selvtrukket de jeg har. Kunne vært smart med borrelås, ja ;) Hvor har du funnet disse skattene?
Gode tanker fra Marte