lørdag 24. april 2010

Dagens prosjekt!

I dag har jeg testet spraylakkering for første gang! Veldig spennende! Dette er en gammel søppelbøtte i metall jeg fant på jobb. Den var klar for søppelhaugen, men jeg reddet den med meg hjem. Her har den fått ca 2 omganger med sprayboksen.
Og så gikk jeg løs på det store speilet jeg har hatt hengende i gangen. Det hadde en stor og kraftig gullramme. Veldig spent på hvordan helheten blir her.

Jeg ble ferdig med lakkeringen i dag, og er veldig spent på hvordan speilet blir når det kommer opp på veggen igjen. Vil bare la det få tørke skikkelig før jeg begynner å henge det opp.
Søppelbøtta ble faktisk ganske fin. Denne skal få stå fremme inne på mitt nye scrapperom. Oppi den skal jeg sette alle rullene mine med gavepapir. Det tenker jeg blir fint!


Nå er det lørdagskveld og tid for kos :-)4 kommentarer:

reidun sa...

Så stilig Beate!
Regner med ramma blir lekker!
Må legge ut bilde når du har fått den på veggen da ;-)
Ønsker deg ei nydelig helg!
Klem

Kristin sa...

Så utrolig lekre ting du har tryllet frem!
Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min :o)

Synnøve sa...

Dette så ut til å bli kjempeflott Beate! Tror nok speilet blir lekkert og kommer til sin rett i gangen igjen. Gleder meg til å se.
Klem

Floweline sa...

Du og du så lekkert det blir med deg Beate.
Utrolig hva litt spraymaling kan gjøre, rene trylleriet. Var forresten på loppemarked i helga, og der fant jeg et gedigent speil som skal males fra gull til hvitt.
Lykke til med scrapperom prosjektet ditt :-)