søndag 25. april 2010

Endelig ble det scrapperommet som skal pusses opp!

I dag har jeg endelig fått begynt på scrapperommet mitt. Det har vært litt opp og frem og en del omveier før jeg kom så langt, men nå er det ihvertfall i gang! Tapeten her (masse sommerfugler) har faktisk vært på veggen noen uker allerede. I dag har jeg malt peisen - bildet her er tatt før jeg startet. Kommer bilde av nymalt peis ganske snart!

Taket fikk også 2 strøk i dag, men det trenger faktisk 1 strøk til :-(. Mulig det er fordi jeg har valgt å male i høyglans! Har også et piano som må flyttes inn til den nye stua, men det er det ikke bare bare å flytte. Faktisk ganske tungt! Må vente til jeg får på plass litt muskelmenn. Foreløbig er pianoet dekket til slik at det ikke skal komme maling på det!
Da er det tid for å nyte de siste timene av helga og lade opp til en ny uke på jobb! Ha en fin søndagskveld!

7 kommentarer:

Synnøve sa...

Tenk så mye du skal få skape her inne da!!!
Kommer til å bli kjempeinspirert når du får satt på plass alt.
Herrrrlig tapet!!!

aina sa...

oooo glede!! Tenk neste klubb hos deg, da blir det noen sommerfugl-LO`er, I love it!! Klem

Francielle sa...

oioioi, dåne!forresten dåner en gang til! for er fabelaktig rom! Heldig du som har plass til ditt eget scrappestæsj!jeg drømmer fortsatt om hus, hage og scrapperom. så vi for se om drømmen blir oppfylt dette året her. takk for titten innom meg! Og håper du får en knallstart på uka!

Pia sa...

Det kommer til å bli et flott scrapperom! Herlig med sommerfugl-tapet!

reidun sa...

Helt imponert over hvor du står på Beate, du er kjempeflink!
Og detta rommet blir nok lekkert vil jeg tro <3
Klem

Som mine dager er sa...

Skal si du står på. Men når jeg hører alt hva du styrer med, så er jeg ikke i tvil om at dette blir gjennomført fint. Du kan bare begynne å glede deg til at alt strevet gir betaling i form av tilfredshet. Det er deg vel unt.

Klem Marit

porren sa...

For en nydelig tapet , så heldig du er som får rom her er det vel heller et kott *ler*
Tenker det blir kjempe lekkert gleder emg til å se fortsetelsen , tur\sen takk for koslige tilbakemeldinger i bloggen oxo klem Marion