søndag 11. mars 2012

CSI # 9

Da har jeg endelig fått meg en dusj og kommet i "bunaden" etter en helt fantastisk scrappehelg på Rivalhuset. Det var så kjekt med stappfull sal og mange kjekke damer. Jeg gleder meg allerede til neste gang! Det var kanskje ikke det mest produktive treffet jeg har vært på, men jeg har storkost meg! Lagde for første gang bidrag til CSI sin utfordring:

This week is my first try at CSI, a bit of a puzzle to make sure I've followed the rules, but I did my very best. Here goes:


As Evidence I've used text patterns, definition stickers, something translucent. For testimony I  put on a six word memoir. This was fun! Had to twist my brain a bit and I liked it!!!


Ellers vil jeg ønske alle en strålende søndagskveld. Her er det beina i sofaen og fullstendig sløvings!!!

7 kommentarer:

Randi Elisabeth sa...

Digger blomsterrekken:)
Så fint at det har vært en fin helg og vellykket treff. Nyt en velfortjent hvil resten av kvelden. Klem;)

Linda sa...

Takk for samvær i ei toppers helg! Kjempestilig LO :)
Ha en fin kveld på sofaen ;)

Randi sa...

Du e flink Beate.
Randi H.

Grethe sa...

Takker for en herlig helg! Har virkelig vært strålende, og helt utrolig som dere har ordna for oss!!

Knallkul LO! Helt fantastisk blomsterlenke!

sisla sa...

Takk for en kjempe helg, har kost meg skikkelig. Nå legger jeg meg som følger her, da kan jeg se hva du produserer. Tøffe LOèr du lager, nydelig blomsterlenke du ha på Lo?en din. Ha en velfortjent hvil etter treffet, det fortjener du ;-)

Audhild sa...

Takk for sist, hyggelig! Og LOen var super - enig med de andre her at blomsterranken din var nydelig. Artig at den gikk nedover slik og ikke ligger rundt bildet.

Floweline sa...

Takk for hilsenen i bloggen. Ja, det var ei utrolig trivelig helg, og all ære til dere som står i spissen for treffet. Selv takk for praten vi hadde. Måtte le litt av yngstefrøkena sin kommentar da jeg viste frem tuppervarebollen jeg hadde vunnet. "Åh, har du vært på basar, trodde det var scrappetreff du skulle på jeg"!