søndag 29. januar 2012

Skissedillaskisse # 147!

I dag har vi hatt en aldeles fantastisk søndag! Sola har skint fra en helt blå himmel og vi har kost oss i slalombakken i flere timer. Sååå artig å se minstegutten bli flinkere og flinkere for hver tur vi renner :-) Å kunne dra hjem etterpå for å ta ut søndagssteika som har godgjort seg i ovnen mens vi var i bakken var bare prikken over i'en. Nå skal det bare sløves resten av søndagen ( og kanskje scrappe litt...? ).

Måtte bare hive meg med på denne ukas skisse fra Skissedilla også. Med en gang jeg så skissa, tenkte jeg på dette treet i filt som vi fikk av Ingvild Bolme på kurset i Tønsberg. Resten av produktene på lo'en kommer faktisk også fra kitet vi fikk av henne. Endelig fikk jeg brukt litt rester derfra :-) Ikke så ofte jeg scrapper meg selv, men ville bare utfordre meg selv litt. Fargene er også noen jeg ikke bruker så ofte. Artig å føle at det gikk greit å tøye seg litt.Ønsker alle en herlig søndagskveld!6 kommentarer:

Randi Elisabeth sa...

Så kjekt å se deg utfordre deg litt;) Likte godt fargene du hadde brukt her;)

aina sa...

Så kjempefint bilde av deg, vakre :-) endel go`biter på denne ja!!
Ha en fin kveld :-) klemklem

Pauline sa...

Kjempeflott side!!
Og tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min! :-)

Ann Kristin`s Scrappekrok sa...

Flott bilde av deg Beate, morsomt å prøve noe nytt.
Takk for koselig kommentar i bloggen min, det gledes til treff:)
Klem

Linda sa...

Knalltøff! Lekre detaljer og stilig fargebruk :)

Ha en fin dag!

Grethe sa...

Wow! Du er virkelig i siget må jeg si! Masse flott fra deg for tiden. Denne var kjempelekker synes jeg! Og så strålende at du har scrappet deg selv!