torsdag 5. januar 2012

Nytt år og snart nytt treff!

Har blitt lite scrapping de siste 2 ukene og nå klør det skikkelig i fingrene mine. Er innom litt blogger og har fått med meg at Prima har begynt å legge ut sneak peaks i forkant av vinter CHA. Da blir jeg jo som vanlig ekstra gira. Kan ikke noe for det, men Prima er virkelig min favorittprodusent! Har dere sett de Godiva blomstene som kommer - bare MÅ ha de. Og vips blir samlingen enda større. Må bruke et fantastisk gjødsel på scrapperommet, for makan til blomstring har jeg ikke sett. Hihi :-) Bare se på disse nydelighetene som kommer snart:
Ta en titt inn i bloggen til Prima for flere bilder. Og for all del - gå inn i bloggen til scrappetreffet vårt! Nå er det faktisk bare 2 måneder igjen og jeg gleder meg stort! På tide å ta frem kalenderen og booke hele helgen og sleng inn en påmelding til oss - dette blir så gøy! Mye scrapping, skravling og shopping. Alle er velkommen - nybegynnere og de som har holdt på en stund. Fantastisk mulighet til å bli kjent med flere scrappere i området her og å plukke opp og lære seg nye ting :-) Håper jeg ser DEG der.

Ha en fantastisk vinterdag videre!

3 kommentarer:

aina sa...

ooo joyyyy!! Hihi, likte den om gjødsel på scrapperommet!! Her må det produseres noe ihvertfall før noe nytt kommer inn!! Gleder meg til en kreativ vinter :-) klem

Linda W sa...

Hei. Ville bare innom og ønske godt nyttår:) Da er det bare og sette igang:) Klem fra Linda:)

Randi Elisabeth sa...

Har sendt deg en mld på FB ;)