onsdag 19. oktober 2011

Skissedillaskisse # 133

Her har jeg nok en gang scrappet et av mine favorittbilder. Mine 2 døtre som gir hverandre en god klem :-) Et veldig kjekt minne og nesten litt vemodig å se at de har blitt så store nå og ikke mammas små jenter lengre...

Her har jeg brukt gasbind, blomster, bling, grein og pebbles fra Prima, rubons fra MF. Fugl og papirer er jeg litt usikker på.

Deltar med denne på Skissedilla sin utfordring # 133
Noen detaljer:
Har en svakhet for å lage clusters med blomster og dill og dall.


 Denne fuglen synes jeg bare var så nusselig - passet bra over greina. Ser ut som at den bare flyr forbi :-)Håper alle har en fin høstkveld. Her stormer og regner det. Ekstra kos å sitte inne og tenne lys og finne masse inspirasjon i andre sine blogger da!


9 kommentarer:

Grethe sa...

Kjempekoselig bilde. Og en veldig flott LO! Liker fargene, skikkelig vinterstemning. Og utrolig søt den lille fuglen, ja!

Ha en super kveld! Klem.

Har forøvrig bestemt meg for ikke å slutte å jobbe enda... hehe.

Synnøve sa...

Så herlig Beate!
Ikke rart man kjenner klumpen i halsen når man ser hvor tiden flyyyr!
vakre farger, og nydelig blomster-stæsj-cluster;)
Klem

aina sa...

Nok en nyydelig LO, skal si du er i siget!! Får skikkelig go`følelese av å se på bildet..
Ha en fin dag snuppa :-) klem

Randi Elisabeth sa...

Flott "frostig" utseende over denne som smeltes av den goe varme klemmen mellom 2 søstre. Liker hvordan testen er skrevet delvis over bildet;) Ønsker deg en super helg:)))

Fru Langstrømpe sa...

Herlig bilde og LO. Har lagt ut oppskrift på hals som tillegg under "Halser" innlegget mitt. Værsågod forsyn deg....og gi gjerne beskjed om det blir trøbbel med å skrive ut.
Ha en fortreffelig aften, og kos deg med strikketøyet!

Anonym sa...

Hei. Så koselig blogg du har. Kikket litt rundt. Kan jeg spørre deg hvilke serie de møblene du kjøpte for en tid tilbake hører til. Synes de var så fine. Altså spisestue, sjenk og sofabordet du hadde et innlegg om i April.

Beatemor sa...

Anonym: Tusen takk for koselig kommentar :-) De møblene jeg har der hører alle til samme serie - den heter seaside og jeg har kjøpt de hos fagmøbler. Ser på nettsiden deres at de bare har bilder i mørk brun, men de hadde de i hvit også. Er veldig fornøyd med de. Skikkelig solide og gode møbler :-)Bare å spørre om du lurer på noe mer.

Renate sa...

Så lekker en LO og for et fantastisk bilde. Slike gullkorn er mye verdt!
Lekker pynting og flotte detaljer somd en grenen med fuglen.

Hilsen Renate

Lene - Nabon sa...

koselig bilde og et fint minne å ha! Gode bilder kan aldri scrappes for ofte! Liker alle detaljene, alt stemmer!

Takk for bidrag!