søndag 9. oktober 2011

Skissedillaskisse # 132

Fant et morsomt bilde på kameraet mitt som bare måtte scrappes :-) Har brukt nye papirer fra My mind's eye (lost and found 2) og en del dill derfra. Og så har jeg selvfølgelig greid å få med noe fra Prima også. Med denne deltar jeg hos Skissedilla igjen. Herlige skisser de har der :-)Nå har vi gjort unna høstferien her og pakket oss klar til å starte på en ny uke. Minstejenta for ei uke på leirskole og scrappesaker for mor som skal på scrappeklubb i morgen!! Gledings.

Ha ei fin uke!

8 kommentarer:

aina sa...

hihihihi...snakk om blinkskudd!! Og deilige farger og dill!!
Herrrlig med klubb imorra, gledings her også :-))

Pia sa...

super nydeligt lo, flotte detaljer
knus Pia

liana suwandi sa...

hello... thanks for your visit on my blog and your sweet comment, hope you have a wonderful day :)

Broggis sa...

Utrolig morsomt bilde! Lekkert med alle lagene og detaljene. Takk for at du deltar!

Synnøve sa...

Hi hi, sååå tatt på fersken ja;)
Brage i farta;)
Herlige papirer og herlige farger!
Så kjekt å være på klubb i dag, alltid kos å være sammen med dere.
Klem

*marion* sa...

Hei
For et fantastisk bilde da , å herlig scrappa , nå er det jammen lengesiden eg har vert innom deg alså , skal du på treff? håper er så gøy med dere som er der å som en kjenner litt mer en bare hei da =)
Gleder meg ivertfall , å du den invild bolemkurseloen er bare så fin da , litt masse messunlig på dere som kunne dra dit , skal se om eg ikke får dradd på casatreff til våren der er et håp ivertfall

klem Marion

Umenorskan sa...

Gjenkjennelig bilde for meg fra i sommer det der ja... Det er göy med sånne blinkskudd. Kjempefine farger og små detaljer.

Randi Elisabeth sa...

Hi hi, har sånne bilder jeg også, skikkelig blinkskudd. Elsker tittelen. Herlig rufsing av kantene, og flott med lag på lag:)