torsdag 31. mars 2011

Vi tar'n - Scrappehuset!

Da har jeg nok en gang funnet en utfordring i bloglandia. Denne gangen er det Scrappehuset sin utfordring vi tar'n. Den går ut på at vi skal inspireres av en Lo de har funnet som er laget av Ania-Maria. Jeg ble inspirert av fargene og sømmen hun hadde brukt. Har brukt blomster og pebbles fra Prima, fuglebur fra K & C company, punch fra Martha Stewart, gasbind fra apoteket (finner ikke osteklut noe sted, så da får gasbind gjøre nytten :-) ) glimmermist har jeg også fått klæsja på her. Til helgen skal jeg til Ålesund sammen med noen herlige snupper. Da skal det scrappes fra morgen til kveld - 3 dager til ende sammen med nesten 90 andre scrappegærne damer! Åååå som vi gleder oss!! Håper alle andre får en like kjekk helg som oss (selv om jeg tviler på det :-) )

6 kommentarer:

Linda sa...

Megakult bilde! Og fargene passet perfekt til :)
Ha en super helg i Ålesund, jeg måtte bare kaste inn håndkleet og bli hjemme denne gangen, men kommer sterkere tilbake :)
Kos dere!

Ann Kristin`s Scrappekrok sa...

Den LO var kul Beate:) Scrappehelg i Ålesund...no blei i missunnelig ja:/ Kos deg, takk for hyggelig kommentar i bloggen min:)

Synnøve sa...

Herlig Beate-snuppa mi!
Deilige farger og så mye lekker pynt:)
Jeg må skaffe meg slik osteklut, (eller gasbind;))
det er rett og slett superkult!
Sees i morra, JOHOO!!!
Ut på tur:)
Klem

Synnøve sa...

Og forresten; STILIG ny header;)

Elisabeth sa...

helledussen for et herlig sammensurium av elementer du har tatt i bruk her....og så bra alt stemmer!!
takk for at du var med og tok'n med oss i ScrappeHuset....

livmme sa...

Flott LO, likte så godt både sømmen og borden rundt kanten! SYnes at gasbind gjør samma nytten jeg og, og føler ikke noe stort savn ;)
Flotte farger som vanlig!