lørdag 19. mars 2011

Nydelig

Har scrappet et gammelt bilde av midterste barnet mitt. Så rart å se at hun har vært så lita og søt :-) Tida går jammen med fort. Søt er hun enda, men er i full fart inn i fjortisalderen... Med alt det medfører :-)

Har brukt veldig mye fra Prima her. overlay fra Hambley, brukt dies fra Magnolia til å lage gjerdet,rubons fra Melissa Frances. Denne var det herlig å jobbe med. Ble helt oppslukt i produktene og alt jeg hadde rundt som jeg hadde lyst til å bruke. Kjenner det klør i fingrene bare jeg tenker på det - hehe :-)


Dere får ha en fiin lørdagskveld. Min skal tilbringes i sofaen med strikking!!

6 kommentarer:

Lene sa...

Gosj den var lekker! Jeg elsker fargene og de nydelige detaljene :) Ha en super helg! Klem

Trine sa...

Sååå nydelig, Beate! Hærlig bilde av frøkna.. så skjønne farger og en masse fine detaljer!!
Ha en fin kveld...sofaen her også i kveld, kos!! :-)

aina sa...

Ja, vi snakket om denne..og nydelig var den rette tittelen..både bildet og selve LO`en var bare nydelig! All den herlige pynten...ooo lykke :-) Ha en fiiin kveld :-)

pia iris sa...

ja her var virkelig tittelen på sin plass.
alt er nydelig, både jenta og LOen.
herlig pynting.
ha en flott helg. klem pia

Synnøve sa...

Så absolutt NYDELIG Beate!
En superlekker og delikat LO! Her kryr det av herlige produkter ser jeg. (Den overlayen har jeg lyst på!!!) Og Julie er da ei søt snuppe:) Så kos å scrappe disse "gamle" bildene. Sukk, tiden flyyyr av sted!
Ha en fin søndag,
klem

Annette Knutsen sa...

Nydelig var både jenta di og layouten din. Sarte og litt duse farger til dette bildet ble helt perfekt. Likte godt dette hjertegjerdet.