mandag 26. oktober 2009

Fantastisk stortreff i Ålesund!!

Da er treffet i Ålesund over for denne gang. Hadde en knakende kjekk helg med masse herlige jenter, skravling og scrapping. Var veldig artig å få hilse på flere scrappere!!!

Her har Aina og Trine kommet godt i gang på fredagskvelden. Hvis du kikker nøye etter, så holder Aina på å kreere en nydelig adventskalender.


På lørdag kom Linda også. Var veldig kjekt å få scrappe litt sammen med henne igjen. Hun er jo så dyktig og en stor inspirasjonskilde :-)

Aina i aksjon. Til tider ble det mye konsentrasjon og lite kontakt å få. Selv om hun av og til skyldte på Ipoden for at hun ikke fikk med seg alt :-)

En herlig gjeng med scrappere samlet i en sal. Synes i grunnen det var utrolig lavt lydnivå til å være nesten 90 damer samlet i 1 rom. Man glemte nesten at det var så mange innimellom, for det var så stille. Blir vel det når man er helt oppslukt i arbeidet sitt :-) Det var jo selvfølgelig oppbrudd med diverse latterkuler rundt omkring i salen.


Her er jeg i aksjon og skal ha litt tekst til Lo'en min.

Synnøve er dypt konsentrert og fordypet i Lo'en sin. Viktig å ha alle detaljene på plass.


Anita og Tanja kom også på lørdag. Virkelig kjekt at vi var så mange fra Molde. Jeg storkoste meg hele helga, og er glad jeg fikk med meg hvert eneste minutt det var åpent! Det skal jeg jammen gjøre neste gang jeg kommer til Ålesund også. Men det neste som står på tapeten nå, er stortreffet i Molde 12-14 februar. Håper det blir en like stor suksess.

Aina gikk kurs i freestyle med Marion og fikk laget noen kjempefine sider. Var en artig stil å følge. Ble mye lifting av disse rundt bordet vårt :-)

Nå starter nedtelling til neste treff, og håper at det blir like vellykket som denne helga!
Klem
2 kommentarer:

Floweline sa...

Tusen takk for ei kjempetrivelig scrappehelg. Spørs om Tanja og jeg får lage oss ei egen shoppinghelg utenom scrappehelga, sånn at vi får gjøre som dere og sitte pal med scrapping hele helga. Utrolig flott fotoserie du har laget fra treffet. Bildet av Synnøve var virkelig artig, hehe.

Synnøve sa...

HA HA HA!!! Herregud for et bilde!!! :)
Ja ja, ikke rart det blir slik etter ei helg med lite søvn og myyye fliring!
Fantastisk kjekt va det iallefall:))))