torsdag 17. september 2009

Årets juleproduksjon er i gang!

Da har jeg endelig kommet i gang med årets produksjon av julekort og til og fra - lapper. Greit å starte tidlig slik at det ikke blir så mye stress i desember. Målet er jo å være ferdig med alle julekortene før 1 desember, så da er det bare å stå på. Har jo gitt bort hjemmelagede kort i flere år, så da kan man ikke gjøre noe annet i år. Det hadde blitt nedtur.Disse til og fra lappene ble jeg ganske fornøyd med, selv om de er veldig enkle. Jeg har rett og slett tatt røde tags fra panduro og embosset "god jul" med hvitt, deretter festet jeg hamptau i hullet for å feste til pakken. Enkle, og overkommelig når man faktisk skal lage ganske mange. Det er jo ikke så motiverende å legge timer i hver til og fra lapp når man vet at mottakeren mest sannsynlig kaster den på julekvelden.


Et av mine første brettekort - og ble ikke så verst fornøyd. Er ikke 100 % ferdig, skal jo ha på litt tekst og bilder av barna, men det får komme senere når jeg faktisk har tatt bildene jeg skal bruke til årets julekort. Har sett brettekort i så mange andre sine blogger og ble veldig fristet til å prøve selv. Det var ikke så vanskelig som jeg først trodde, så det blir nok flere slike :-)

Og så et helt enkelt og ganske kjapt julekort. Har brukt noen av de nye papirene til graphic45. De er helt nydelige :-) Jeg makter ikke å legge like mye arbeid i alle kortene, for det er som du sikkert vet, ikke alle som vet å verdsette disse dyrebare skattene som vi lager.. hehe.
I alle fall godt å være i gang, og har store forhåpninger om å bli tidlig ferdig i år, slik at førjulstiden kan brukes til mest mulig kos. Satser også på å være ferdig med mesteparten av gaver og adventskalender før 1 desember. Da blir det mer familietid og kos i desember - og ei mor som ikke stresser og blir snarsint :-) (Har forresten allerede bestilt 1 time med hot stone behandling på vårt lokale hudpleiesenter til en av de siste dagene før jul - gleder meg allerede til den avstressende og velpleiende timen der!)2 kommentarer:

Salte sa...

Nydelige kort du har laget Beate!! Visste ikke at du hadde fått deg blogg, men her skal jeg følge med!!

Synnøve sa...

Kjempeflotte kort!!! Du er flink!
Tenker det blir noen julekort på lørdag også, det skal bli sååå kjekt!!!
Får vel klemt inn litt skravling og, hi hi.