lørdag 13. august 2011

Skissedillaskisse # 123

Atter en gang ble jeg inspirert av Skissedillajentene :-) Det er en helt fantastisk blogg og supre jenter som står på der!

Denne gangen har jeg faktisk scrappet min kjæreste, og det har vel ikke vært gjort så alt for mange ganger... Men denne Lo'en har romstert i hodet mitt en stund, og når jeg så skissa til skissedilla denne gangen så falt bitene på plass :-)

Har brukt litt forskjellig her, papir fra BoBunny, Prima er involvert, samt Jennybowlin og enda mer. Hovedsaklig tatt litt forskjellig gammelt som lå rundt på pulten. Ops - må ikke glemme osteklut (eller gasbind da..) som jeg endelig kom på at jeg har :-)

Ha en fin dag!

9 kommentarer:

Ann Kristin`s Scrappekrok sa...

Flott LO Beate:) Kjekt å sjå at du har scrappet LO av din kjære, ikke så ofte at det skjer sikkert nei, det er som regel våre håpefulle barn som pryder sidene:)
Ha en fortsatt fin søndag i scrappemodus:)
Gleder meg til treff:)))
Klem

aina sa...

Kjempefint oppsett og farger! Og klart vi må scrappe menna våre ;-)
Gleeeder meg til klubb! klemklem

Lene - Nabon sa...

Koselig å scrappe kjæresten! Tøff lo, med fine detaljer!

Takk for bidrag!

Gine sa...

Skikkelig stilig, liker alle lagene med papir og pynt =)

Beate sa...

Så flott den var Beate. Ja du skulle nok sett meg da jeg sorterte LOene mine og kasta, plukka av noe av pynten som var brukanes da ;p om det gjør saken noe bedre.

Tviler på at jeg kommer på noe treff i september, kalenderen er allerede ganske fullbooka da, men over årsskifte er det nok mere sannsynlig tenker jeg. Hadde vært kjekt å møttes igjen :)

♥Gry sa...

Tøff!
Hærlig fargekomb.

Me like!

klem

Pia sa...

super flot design og så nydeligt i farver og opsæt
knus Pia

Renate sa...

Stilig LO du har laget her og så morsomt å se de flotte arkene igjen fra Bo bunny. På tide at jeg finner frem mine og kanskje?

Lekre farger og flott pynt.

Klem Renate

linn kr/sykepleier sa...

En mandig og tøff LO du har scrappet. :D
Digger alle de røde detaljene! :D