fredag 8. mars 2013

2012

I januar fulgte jeg en serie med videosnutter som heter Creative Jumpstart. Der var det massevis av inspirasjon til nye teknikker. Det var en sånn videosnutt som fikk meg til å starte på denne Lo'en. Teknikken her var besto i å lage en egen maske (hjertet) som jeg sprayet gjennom, og så ble det lagt oppå stensiler for å lage mer liv i "hjertet". Deretter stemplet jeg før jeg tok av masken jeg hadde laget, og så stemplet jeg enda litt mer når masken ble tatt av. Syntes dette var en litt artig teknikk å prøve seg på. Ellers er det mye annet snadder også på siden. Mest Prima ser jeg :-) Nå er det bare 1 uke igjen til vi er i gang på Bekkevoll. Jeg ser virkelig frem til en hel helg med scrapping igjen!! Det skal bli sååå kjekt med kreativitet, skravling og latter!!


Dette er mitt bidrag til Stuck on us Sketches.

Jeg vil sende en ekstra stor helgehilsen til både de som er på papirfesten i Stavanger og de som sitter på Spjelkavik barneskole og scrapper hele helga. Jeg er kjempemisunnelig og skulle så gjerne ha vært med!! I stedet får jeg ta til takke med å telle skruer, mutrer og verktøy hele helga....

6 kommentarer:

Nanne sa...

Beautiful layout..Love love love all of the pretty details you added.. that big heart is the best..
thanks for sharing this with us girls over at SOUS
hugs
Nanné

Anonym sa...

BEAUTIFUL! Love the strips of old paper. Thanks for playing along at SOUS!

Jane Stirling sa...

Stunning layout, loving all your beautiful little embellishments. Original take on the sketch. Thanks for joining us at SOUS!

caroleanne sa...

hI love your layout and all the little details, great page. Have a happy scrappy day Caroleanne from SOUS

Randi Elisabeth sa...

Så lekker Beate. Kjekt med nye teknikker og inspirasjon. Hjertet ble virkelig flott, ja hele LOen. Nydelig bilde:)
Kos deg på treff:)

Fern sa...

Gorgeous layout!!!! Love the colors and embellies!!! The heart just jumps off of the page!!!! Thanks for joining us over at SOUS!! Hugs!!