onsdag 20. februar 2013

Enda en tag.

I dag skal vi feire pappaen min som har bursdag. Da måtte jeg selvfølgelig lage en liten bursdagshilsen til ham. Da var det bare å smyge seg inn på scrapperommet og boltre seg i alskens herligheter. Her har jeg dekket tagen med distress paints og før det fikk tørke skikkelig sprayet jeg over med dylusions. Synes det fikk en skikkelig tøff effekt. Så brukte jeg Dylusion stensiler og dabbet over med distress paints (elsker disse nye fra Tim Holtz!!). Og så stemplet jeg med de nyeste og kule stemplene fra Tim'ern før jeg la på litt tekst og embellishment. Ikke vanskelig å se at jeg er litt svak for produkter fra Ranger for tida :-) ( Og nå går jeg og venter på pakke med noe av det nyeste fra Prima - Wiii!!)


Ellers vil jeg minne alle om at det ikke er lenge til vi skal ha vårens stortreff i Molde. Hopp inn i bloggen vår og send en mail med påmelding til oss. Det gledes stort :-)

Ha en fin dag alle sammen!!

3 kommentarer:

Randi Elisabeth sa...

Falt helt for denne når jeg såg bildet på fb, digger den bare altså :)
Ser du er fornøyd med de nye "dabberne", har ikke prøvd dem enda men det får jeg kanskje gjort når vi møtes i Geiranger hi hi.
Klem ;)

Ann Kristin`s Scrappekrok sa...

Kjempetøff tag Beate, du lader opp til treff ser jeg, produserer noe hver uke :)Ikke lenge igjen nå, det gledes :)

Hilde sa...

Hei!
Takk for kommentar på genseren min, stjernen er strikket inn, og jeg prøvde først å tvinne trådene men da syntes det på framsiden, derfor har jeg når jeg monterte klippet opp igjen og festet trådene .
dette gjelder da bare mellom de to nederste spissene... resten av stjernen gikk helt fint, og jeg tvinnet jeg i hver ende.
Håper det var forståelig :-)
Ha en fin uke!