mandag 17. desember 2012

Skissedilla #189


Hei og hopp. Av og til lurer jeg nesten på om jeg har glemt av min egen blogg. Ikke så ofte oppdateringer her, men det betyr ikke at jeg har sluttet å scrappe. I høst har jeg vært veldig opptatt med brodering... Er vel ikke den eneste som har satt seg som mål å brodere julestrømpe eller adventskalender. Hadde virkelig et håp om å greie det i år, men tror jeg må satse på romjula. Da blir den ihvertfall klar til neste år :-)

Her kommer et Lo jeg scrappet på treffet vårt i høst. Nok et snapshot jeg fant på kameraet mitt av minstejenta mi :-) Har brukt en del herlig Prima-dill her også. Slenger meg med på utfordringen til Skissedilla denne uka.Ellers så er det hovedsaklig juleforberedelser det går i her i heimen også. Heldigvis ser jeg en ende på det og er snart ferdig. Kjekt å slippe å stresse den siste uka :-)

Ha ei fin uke med siste innspurt :-)

4 kommentarer:

Jeppula sa...

So pretty! I like the colours a lot.

Dot sa...

Lovely layout, love your gorgeous embellishments. :)

Tellimaria sa...

Love it :)

Scarlett sa...

Such a pretty picture - love how you framed it with the shutters! The background looks great - love the stamp and all the embellishments are beautiful - I especially like the zipper. Thanks for playing along this week at Skissedilla. :) Scarlett