søndag 7. oktober 2012

Skissedillaskisse #178

Slenger inn et lite bidrag til Skissedilla i siste liten. Lenge siden nå, men alltid like artig å være med der :-) Har scrappet noen bilder av minstemann i en pause i crosskjøringa. Han har fått litt dilla på å tegne i det siste og det er mange flotte kreasjoner som dukker opp. Her tror jeg han tegne ei crossløype og en crossykkel. Er visst vanvittig mange detaljer på sånne ting... hihi  :-)


Ellers så har vi gjennomført årets andre Molde-treff. Alltid like kjekt det!! Stoorkoste meg. Så mange hyggelige damer - og så testet vi ut et nytt lokale som viste seg å være perfekt. Neste treff blir der også. Vi har faktisk såvidt startet på planleggingen av neste treff allerede. Jeg kjenner jeg gleder meg!!!

I dag har høsten virkelig kommet til Molde. Skikkelig dårlig vær med regn og blåst... Da passer det godt med koselige inneaktiviteter. Lang frokost, bollebaking, se film osv, osv... Kjekt med sånne dager innimellom også :-) 

Ønsker alle en like trivelig søndag som jeg har :-)

6 kommentarer:

Synnøve sa...

En koselig LO av go`gutten Brage!
Tøff side, og kult med egen bakgrunn!!
Håper resten av søndagen din har vært like fin også,
klem

Audhild sa...

Veldig fin! Fint med det stempelet i bakgrunnen ja - og så likte jeg måten du splittet opp tittelen. Og takk for sist ja:-) var hyggelig!

LindaBrun sa...

Herlig layout med flott bakgrunn. Takk for et koselig bidrag til Skissedilla.
Linda

LindaBrun sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anne Gerd sa...

Bildene passet kjempegodt på den bakgrunnen:)

Chantal Vandenberg sa...

LOVE it!!!