mandag 9. april 2012

Påskeslutt og en minimarius

Da er påska over for denne gang og vi begynner å forberede oss på hverdag igjen. Har hatt ei herlig uke på Oppdal med både dårlig og fint vær. Vi har fått oss dager i slalombakken og en shoppingtur til Trondheim. Jeg går alltid i den fella at jeg tror at jeg skal greie å stikke innom IKEA for å kjøpe kun det jeg har planlagt... Yeah right... Ellers har det vært herlige dager med avslapning, påskekrim og frisk luft. Det har gjort gått med påske :-)

Rett før påske rakk jeg å bli ferdig med denne marius-genseren. Var litt engstelig for om den ble for liten, men den passet perfekt :-) Håper ikke gutten vokser så alt for fort da :-) Tror nok det blir flere mariuser fremover. Men akkurat nå er det noen lekre sokker på pinnene.


Påska har også innebåret at det ikke har blitt scrapping på meg... i det hele tatt. Nå kjenner jeg veldige abstinenser, så det skal bli kjekt å komme meg inn på rommet mitt og fråtse i scrappesakene mine! 

Ha ei herlig uke!



3 kommentarer:

MonaV sa...

Hei Beate:)

For det første.....skikkelig sjarmør i flott mariusgenser:):)

Du lurte på hvordan jeg fikk til hjerte:) jeg redigerer og legger inn under favorittikon. Fant et hjerte på google som jeg ville bruke. Prøvde meg fram og fikk det det til etter noen forsøk.
Håper du skjønner dette og får det til Beate:)

Ha en fin kveld!

Sidsel sa...

så fin genser til en tøff liten kar. Mariusgenser er bare så fint - har strikka noen jeg og, men blir ikke lei den
Ha ei fin, fin uke

livmme sa...

Høres ut som en koselig påske! Litt av en sjarmis i marius-genser <3
Blir kjekt å se hva du tryller frem på scrapperommet! ^
Takk for koselig kommentar i bloggen min, har vært rolig der inne siden nyttår ja.... håper det tar seg opp :)