lørdag 13. august 2011

Skissedillaskisse # 123

Atter en gang ble jeg inspirert av Skissedillajentene :-) Det er en helt fantastisk blogg og supre jenter som står på der!

Denne gangen har jeg faktisk scrappet min kjæreste, og det har vel ikke vært gjort så alt for mange ganger... Men denne Lo'en har romstert i hodet mitt en stund, og når jeg så skissa til skissedilla denne gangen så falt bitene på plass :-)

Har brukt litt forskjellig her, papir fra BoBunny, Prima er involvert, samt Jennybowlin og enda mer. Hovedsaklig tatt litt forskjellig gammelt som lå rundt på pulten. Ops - må ikke glemme osteklut (eller gasbind da..) som jeg endelig kom på at jeg har :-)

Ha en fin dag!

tirsdag 9. august 2011

Sommer og kreativ bruk av tape.

Scrappehuset la ut en utfordring og jeg både skjønte og kjente at dette var en utfordring som inspirerte til kreativitet. Utfordringen var som følger " Vær kreativ med tape". Det inspirerte meg til (har sett det hos Randi tidligere...) å rive maskeringstape i biter og lime de på bazzillen. Deretter sprayet jeg med glimmermist og svertet med grønn og blå stempelputer. Synes det ble en tøff effekt. Har faktisk ikke brukt noe mønsterpapir her. Kun en bazzill som bakgrunn.


Utenom dette ble det selvfølgelig blomster, sommerfugl og swirl fra Prima, thickers fra AC og rubons fra MF. 

Noen detaljer:


Ønsker dere en fin kveld og forhåpentligvis noen sommerdager til før høsten tar over... :-)

lørdag 6. august 2011

Kommodekort


Måtte bare prøve å lage disse kortene etter at jeg fant en tutorial i det siste nummeret av Ett trykk. Var veldig artige kort å lage. Har brukt papirer fra Pion Design. Det er bare såå herlige :-) Duse farger og skjønne motiver. Utenom det har jeg brukt halvperler fra Prima og glitterlim langs kantene.  Det blir nok flere slike kort på meg ja.

Ha en herlig helg alle sammen!

mandag 1. august 2011

Skissedillaskisse # 122

Jåla jåla rattata...Da blir det enda et bidrag fra meg til Skissedilla :-)

Har for først gang (tror jeg) klippet ut personen i bildet (inspirert av Brit). Synes at det kan være veldig tøft av og til :-) Prøvde å få fremhevet jenta mi som er på full fart inn i tenårene. Det er jåling og dolling dagen lang. Spesielt artig er det de gangene hun skal ut og gå med høye hæler... Det varer ikke så lenge før hun tar de av :-)

Har brukt produkter fra TH, Websters, Mayaroad, Melissa Frances, Kaisercraft, Jillibean soup og selvfølgelig Prima :-)

Ha en aldeles flotters kveld!