fredag 18. desember 2009

Snart jul!!

Nå nærmer det seg jul med stormskritt og vips så er vi plutselig der. Heldigvis i rute med det aller meste og kjenner at jeg stresser ned allerede. Alle gavene er i boks, julevasken er tatt, kortene er sendt for lenge siden. Nå gjenstår bare innpakking av gaver stort sett :-) - og å lage skattejakt for barna som siste gave i kalenderen. Kan ikke huske å ha vært i så god rute tidligere og det er herlig!!

I barnehagen i dag overleverte vi diverse gaveposer til barnehagetantene. Har fylt cellofanposer med litt sjokolade og dekorert merkelappen.


Her har jeg brukt papirene til papirdesign. De er så nydelige. Har også fått på en julestjerne, liten charms og litt halvperler.
Fylte en pose med mini marshmallows og kalte den for snømann bæsj :-) Husker ikke produsenten på disse arkene.

Her har jeg klipt ut av papir til graphic 45, brukt en bokside som jeg sprayet med glimmermist (elsker glimmermist), bølgepapp og filtbord fra panduro.En nydelig engel fra Graphic45, bølgepapp, filtbord, perleswirl, englecharms og julestjerne :-)Håper tantene satt pris på disse posene. Det var ihverfall gøy å lage de!!
Håper alle får en riktig trivelig jul og et godt nytt år. Vi skal feire jul med foreldrene mine og søstera mi her hjemme hos oss og det tror jeg blir veldig koslig!! Ellers blir det veldig rolige dager. Satser på å få litt tid til å lese, scrappe og strikke. Og selvfølgelig at det blir mye snø så vi kan leke oss ute med aking og skigåing!
Juleklem fra Beate!
4 kommentarer:

Hønerandi sa...

Så masse flott du har laget Beate.Tror alle liker å få slike flotte poser.god jul til deg.

Hønerandi sa...

JAja siden du ikke har lagt inn noe nytt innlegg.kremt tihi.
Ville bare ønske deg et godt nytt år.
Takk for hilsen i min blogg.Og jaaaaaa jeg har nok snø.No kan det bli kalt og stabilt.
Håper vi sees snart.

Salte sa...

Utrolig flotte poser du har laget Beate!!

Line sa...

Fine poser du har laget. Likte den med engelen på aller best. Disse gavene er helt ypperlige.