torsdag 9. mai 2013

Stikk ut!

Nå ser det endelig ut til at vinteren har sluppet taket og jeg har kommet i gang med hagearbeidet. Det er alltid like herlig etter en lang vinter å få komme ut og kjenne sola varme. I går hadde vi en fantastisk dag med over 20 grader og vi fikk en påminnelse om hvor deilig det er med sommer! Måtte det bare vare :-)

Her har jeg scrappet mini på en av våre stikk-ut turer i fjor. Målet i år er å få gått enda flere turer. Et flott tiltak av kommunen synes jeg :-). I grunn en ganske clean and simple LO fra meg. Fikk brukt litt blomster og mist. Digger den lille " button" som jeg kjøpte fra Andrine og Marens landhandleri for en god tid tilbake. De har mange slike med supersøte tekster. Og de små fuglene jeg har kjøpt fra Prima er en ny favoritt.


This is my take on ScrapFriends challenge #13.

Nå skal resten av dagen brukes ute til å ta frem hagemøbler og ordne til sommer. For vi må da få noen herlige og varme dager før høsten kommer igjen. Det fortjener vi!!!

Ha en herlig himmelsprett!

lørdag 4. mai 2013

Live

På treffet i Geiranger var en av konkurransene å lifte en av lo'ene til Ingvild Bolme. Jeg har faktisk lifta denne en gang før. Du kan se den her. Ble igrunn litt fornøyd med denne. Rosa og romantisk med litt blonder, blomster og dill. Bildet er et selvportrett av eldstejenta på julaften.  Artig å bruke lyspærene og klokkedelene til Ingvild. Mye herlig dill her :-)


Jeg deltar med denne i That's just so cute konkurranse: til en tenåring.

Litt detaljer: