mandag 29. april 2013

Første skoledag

Da var det endelig mandag og ei ny uke. Jeg sitter i senga mi i New York og skal til å starte på en ny dag. Jeg er veldig glad for at jeg tok med meg gode joggesko, for det blir mye gåing om dagene. 

Litt god tid om morgenen siden jeg våkner ekstra tidlig her - ikke helt kommet i rett døgnrytme her enda... Og da blir det tid til litt bloggings :-) Dette er en LO jeg lagde på treffet i Geiranger. Jeg ble inspirert av en lo på Prima sine sider. Her har jeg brukt mye av Prima sin serie "Craftsman", en del washitape, mistet en osteklut og litt Tim Holts dillerier. 


Nå skal jeg nyte mine siste dager i New York. I dag er det helikoptertur over byen som står på agendaen. Og så blir det vel enda mer shopping og sightseeing :-) Det er utrolig mye som foregår her og umulig å få med seg alt... 

Ha ei fantastisk uke folkens -det vet jeg at jeg får!

søndag 21. april 2013

Skissedilla #206

Den påska vi hadde i år var jo bare superherlig! Strålende sol og nydelig skiføre hver dag. Dette måtte jo dokumenteres og scrappes. Been there -scrapped that :-) 

Ikke ofte jeg bruker gult så iøynefallende som her, men nå synes jeg det passet bra. Litt oransje bling for å ta igjen litt farge fra appelsinen. 

Dette er mitt bidrag til denne ukas utfordring hos herlige skissedilla

Ha en herlig søndag!! 

lørdag 20. april 2013

You

Her har jeg nok en gang forsøkt meg på stilen til Finnabair. Veldig artig å dille med alt småtteriet og klin og klæsj med maling og mister. Ganske tidkrevende, men ble veldig fornøyd med resultatet. Litt detaljer:

torsdag 18. april 2013

A beautiful day!

Endelig fikk jeg satt meg ned og blogget igjen :-) Jeg hadde en fantastisk helg i Geiranger sist helg. Det var spa, nordic walking, scrapping, vin og gode venner. Helt utrolige rammer rundt hele scrappehelgen, så dette skal absolutt gjentas. Jeg kan ikke få sagt nok hvor godt det gjør med en sånn helg der man får skikkelig venninnetid og blitt kjent med nye :-). Vi hadde faktisk 2 damer som kom helt fra Moi for å bli med på dette. Var veldig hyggelig å treffe de igjen (ble kjent med de i Tønsberg på Casa-treff og en gang på papirfest i Stavanger). Og de skal vi treffe flere ganger!! Skikkelig gøy :-) Det skal mye til for at neste års scrappe-happening i Geiranger skal gå fra meg.
 
Denne lo'en fikk jeg bare ikke til å ta en skikkelig bilde av, redigeringen ble jeg heller ikke fornøyd med. Men jeg blogger allikevel....
 
Her er jeg og mini på sydenferie til Rhodos i fjor sommer. Kjempekos med en rolig tur med bare oss to:-) Har fått kjøpt meg noen ultrakule ugler som jeg bare digger. Skyene er laget med en stensil som jeg har lånt av Aina, litt washi-tape, en pære fra Ingvild Bolme og noen splatter med distress stain. Ble veldig enkel og grei til meg å være :-)
 


Dette er mitt bidrag til Once upon a sketch sin april- utfordring.
 
Nå er det straks helg og værmeldinga sier at det blir scrappe-vær. Jeg kom virkelig i siget på treffet sist helg og det var herlig!!!
 
Ha ei finfin helg!

mandag 1. april 2013

Marius-sett med genser, votter og lue.

For et par måneder siden var det en kollega av meg som tok med seg datteren sin på jobb. Hun er ca 1,5 år og ei utrolig søt lita jente. Da kriblet det straks i både fingrer og strikkepinner. Jeg har nemlig ingen små barn lengre. Mens jeg snudde meg bort har de blitt store alle sammen... Jeg øynet muligheten til å strikke en Mariusgenser i størrelse 2 år med rundfelling. Til denne nette jenta måtte jeg velge litt duse farger som grå, hvit og litt rosa. Genseren var unnagjort på 2 uker, men hadde fortsatt en del garn igjen, så da ble det både lue og votter. Det som tar tid er den evinnelige trådfestingen.... Men, men - fikk da gjort det også til slutt. Jeg strikket dette som en overraskelse for mora og faren, så de ble veldig glade da jeg kunne ta med dette på jobb og gi til dem. Gleder meg til å se veslemor bruke det :-) Veldig kjekt å få strikke litt smått igjen.

Nå er påska på hell og jeg øyner muligheten til å få tatt en siste skitur før jobben kaller igjen i morgen. Må si jeg har hatt en drømmepåske. Vi har hatt over 1 uke på Oppdal med nydelig påskevær og mange skiturer. Vi kom hjem i går og jammen ser det ikke ut til at været er såpass at jeg kommer meg ut på ski i dag også! Jippi!!