onsdag 27. mars 2013

Trekk til ipad med Marius-mønster


Jeg har kjøpt meg den o'store Mariusboken, og inni der er det mange flotte oppskrifter. Jeg har allerede prøvd ut flere av de. Trekk til Ipad synes jeg var en god idè. Og med Marius-mønster - enda bedre :-) Det dumme er at jeg faktisk enda ikke har skaffet meg en sånn dings (kommer nok etterhvert tenker jeg). Men søstera mi og dama har hver sin, så da var det en utmerket anledning til å få strikket en i blå og en i hvit. Blir mye restegarn om man bare strikker en... Jeg måtte strikke kun ut fra de målene som sto i boken, for jeg hadde ingen Ipad å prøve dette på. Disse trekkene var en overraskelse til jentene, så jeg kunne ikke akkurat spørre om å få prøve de heller. 
Jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke, både med pinner og garn. Erfaringen jeg sitter igjen med er at de muligens ble litt trange og de skulle kanskje ha vært litt lengre. Synes også at løsningen på toppen kunne ha vært litt annerledes. Kanskje en klaff som kan brettes over. Ja, ja - neste gang kanskje... Nå har jeg et påskeprosjekt på pinnene til meg selv, men ser at det kommer til å ta lengre tid enn bare påska å få den ferdig. Kofte til meg selv på pinne 2 - 2,5 og baby alpaca silk... say no more :-) Men jeg tror den blir dritlekker!!

Gooood påske til alle sammen! Her nytes den i herlig påskesol på fjellet!!

fredag 15. mars 2013

Kroatia 2011

Jeg drømte meg tilbake til sol og sommer når jeg scrappet dette bildet. Det ble tatt på sommerferie i Kroatia i herlig sommervær. Gleder meg veldig til sol og sommer igjen:-)

Her har jeg lekt meg med stensiler, maling, distress stains og masse herlig dill fra Prima. Det er virkelig snaskens å få pusle med dette. Så mange herlige produkter og dillerier!! Jeg har så absolutt verdens beste hobby!! Når dette innlegget blir publisert, så sitter jeg og stooorkoser meg på treff sammen med en masse andre kjekke scrappedamer. En etterlengtet helg!!


 
God helg til alle sammen!!!

fredag 8. mars 2013

2012

I januar fulgte jeg en serie med videosnutter som heter Creative Jumpstart. Der var det massevis av inspirasjon til nye teknikker. Det var en sånn videosnutt som fikk meg til å starte på denne Lo'en. Teknikken her var besto i å lage en egen maske (hjertet) som jeg sprayet gjennom, og så ble det lagt oppå stensiler for å lage mer liv i "hjertet". Deretter stemplet jeg før jeg tok av masken jeg hadde laget, og så stemplet jeg enda litt mer når masken ble tatt av. Syntes dette var en litt artig teknikk å prøve seg på. Ellers er det mye annet snadder også på siden. Mest Prima ser jeg :-) Nå er det bare 1 uke igjen til vi er i gang på Bekkevoll. Jeg ser virkelig frem til en hel helg med scrapping igjen!! Det skal bli sååå kjekt med kreativitet, skravling og latter!!


Dette er mitt bidrag til Stuck on us Sketches.

Jeg vil sende en ekstra stor helgehilsen til både de som er på papirfesten i Stavanger og de som sitter på Spjelkavik barneskole og scrapper hele helga. Jeg er kjempemisunnelig og skulle så gjerne ha vært med!! I stedet får jeg ta til takke med å telle skruer, mutrer og verktøy hele helga....

søndag 3. mars 2013

LOVE

Denne lo'en er sterkt inspirert av Finnabair. Synes hun har en diggbar stil :-) Jeg fant frem til en tutorial som var lagt ut på youtube og lekte i vei. Her ble det mange lag på lag med silkepapir, kartong, avispapir og osteklut. Det har blitt malt og mistet i skjønn forening. Veldig artig å leke seg sånn. Det blir definitivt ikke den siste gangen :-)


Litt detaljer:

Jeg deltar med denne på ScrappaLoss sin mars-utfordring.

Scrappelysten er virkelig tilbake her i huset og det er herlig!! Nå er det bare 12 dager igjen til stortreff i Molde og det gledes stort!!! Skal bli så artig å treffe igjen alle de kjekke scrappedamene som kommer på treffene våre!

Nå er det søndagskveld og jeg skal straks se Mr. Selfridges - synes det virker som en herlig serie. Og så er det straks klart for å starte på 12 travle dager på jobb før "husmorsferien" på Bekkevoll Ungdomsskole!

Ha en fin fin søndagskveld :-)