lørdag 29. desember 2012

Litt sokkestrikk :-)

Jeg har sett disse sokkene rundt i blogglandia (riktignok en god stund siden). Synes de var så fine at jeg måtte bare prøve jeg også. Faktisk ble det første paret ferdig i påska, etterpå strikka jeg et par til slik at begge jentene mine fikk hvert sitt par. Strikket i herlig merino garn - så mykt, deilig og varmt :-)

torsdag 27. desember 2012

Noen tags...

Her fikk jeg bare veldig lyst til å leke meg litt med Dylusion sine sprayer. Teste litt teknikker og bare ha det gøy. Jeg liker sprayene veldig godt, har allerede brukt de litt og de skal definitivt brukes mer :-)

Ønsker alle noen herlige og avslappende romjulsdager :-)

mandag 17. desember 2012

Skissedilla #189


Hei og hopp. Av og til lurer jeg nesten på om jeg har glemt av min egen blogg. Ikke så ofte oppdateringer her, men det betyr ikke at jeg har sluttet å scrappe. I høst har jeg vært veldig opptatt med brodering... Er vel ikke den eneste som har satt seg som mål å brodere julestrømpe eller adventskalender. Hadde virkelig et håp om å greie det i år, men tror jeg må satse på romjula. Da blir den ihvertfall klar til neste år :-)

Her kommer et Lo jeg scrappet på treffet vårt i høst. Nok et snapshot jeg fant på kameraet mitt av minstejenta mi :-) Har brukt en del herlig Prima-dill her også. Slenger meg med på utfordringen til Skissedilla denne uka.Ellers så er det hovedsaklig juleforberedelser det går i her i heimen også. Heldigvis ser jeg en ende på det og er snart ferdig. Kjekt å slippe å stresse den siste uka :-)

Ha ei fin uke med siste innspurt :-)