onsdag 31. oktober 2012

Skissedillaskisse # 182


Jeg hiver meg med på denne ukas skissedille også. Synes alltid at de utfordringene er så greie. Her har jeg scrappet minstemann som endelig har begynt på skolen. Han stortrives og har lært mye allerede :-) 

Her har jeg brukt mye fra serien Craftsman (en skikkelig kul gutteserie!) til Prima (bombe...) og litt forskjellig annet dill jeg har funnet på pulten min. Artig å komme over en og annen "gammel" ting som ligger og slenger. :-)Og så må det vel forberedes til å ta imot diverse skrømt som kommer på døra i kveld. Er ihvertfall en her i huset som gleder seg stort!

Ha en skrekkelig fin kveld!

torsdag 25. oktober 2012

Lovely.beautiful.darling

Jeg måtte bare scrappe bildet av Marie der hun står modell slik at jeg fikk tatt bilde av Skappel-genseren min. Ikke så lett å få bilde av henne lengre - hun har tydeligvis vokst fra perioden der det var morsomt å ta bilder av seg selv. Plutselig kunne jeg finne nesten 100 bilder av henne på kameraet mitt :-) Heldigvis har lillesøster tatt over den oppgaven, så jeg går ikke tom for bilder å scrappe... hihi :-)

Som vanlig en del Prima her. Har også fått skvist inn en av lyspærene til Ingvild Bolme. De er bare sååå kule :-)


Litt detaljer:Ønsker alle en herlig helg. Her er det mulig det blir snømåking....

søndag 21. oktober 2012

Skissedillaskisse # 181


Her har jeg scrappet et par bilder av Brage gutten som plutselig fikk nok av å være modell og sa STOPP. Nå er det nok :-) Kanskje forståelig, for vi hadde sikkert tatt 100 bilder... :-) Her er det som vanlig plenty med produkter fra Prima. Og så digger jeg disse bokstavene, men synes av og til de kan være vanskelige å bruke. Synes imidlertid de passet veldig godt inn her. Dette er mitt bidrag til Skissedilla #181.


Digger den kule lille figuren som man såvidt kan skimte her. Fra Prima's serie "Craftsman".


Ha en fin søndagskveld!onsdag 17. oktober 2012

Fantastisk mamma!

Sist scrappetreff i Molde hadde vi en utfordring der vi skulle utheve hvor "fantastiske" vi er. Ikke så lett å skryte av seg selv, men litt artig å gjøre det allikevel. Har malt over nesten hele bakgrunnen med gesso, brukt en del crackle paint i området rundt bildet og sprayet med 2 forskjellige glimmermister. Har fått på en del av Ingvild Bolme's nye produkter også. Masse herlig dill der :-)
Dette er mitt bidrag til she's so cute 28.

torsdag 11. oktober 2012

Nr 1!!

Her kommer en av mine layouter som jeg scrappet på det siste treffet vårt. Ikke ofte jeg scrapper kjæresten, men syntes jeg måtte gjøre det når han kom øverst på pallen... hehe. (Nevner ikke at det var kun de 4 som deltok som oldboys :-) hihi )

Her har jeg testet nye teknikker og kost meg mye. Startet med en kraftkartong som jeg la en stor "flamme"- sjablong over. Dekket med modelpaste og ventet til det tørket. Deretter sprayet jeg hele greie skikkelig svart med Dylusionspray. Når så alt hadde tørket, brukte jeg litt orange og rød spray på min Tim Holtz dabber og dabbet over flammene. Synes det ble en veldig kul effekt. Ellers har jeg pyntet med mye dill fra Prima. Digger den nye Craftsman serien de har kommet med :-) Og så ble det litt farget osteklut med her også. Skikkelig artig å prøve seg frem med litt "klin og klæsj"!!


Litt detaljer:
Dette er mitt bidrag til Scrappaloss sin utfordring hvor månedens tema er oransje.

Tjolahopp - nå er det snart helg igjen!!

søndag 7. oktober 2012

Skissedillaskisse #178

Slenger inn et lite bidrag til Skissedilla i siste liten. Lenge siden nå, men alltid like artig å være med der :-) Har scrappet noen bilder av minstemann i en pause i crosskjøringa. Han har fått litt dilla på å tegne i det siste og det er mange flotte kreasjoner som dukker opp. Her tror jeg han tegne ei crossløype og en crossykkel. Er visst vanvittig mange detaljer på sånne ting... hihi  :-)


Ellers så har vi gjennomført årets andre Molde-treff. Alltid like kjekt det!! Stoorkoste meg. Så mange hyggelige damer - og så testet vi ut et nytt lokale som viste seg å være perfekt. Neste treff blir der også. Vi har faktisk såvidt startet på planleggingen av neste treff allerede. Jeg kjenner jeg gleder meg!!!

I dag har høsten virkelig kommet til Molde. Skikkelig dårlig vær med regn og blåst... Da passer det godt med koselige inneaktiviteter. Lang frokost, bollebaking, se film osv, osv... Kjekt med sånne dager innimellom også :-) 

Ønsker alle en like trivelig søndag som jeg har :-)