fredag 15. juni 2012

CASArunway # 3

Dette ble mitt bidrag til oppgave 3 hos CASArunway. Her skulle vi ha med et hjerte og ordet glede/lykke. Hva er vel kjekkere enn en skikkelig kos fra lillebror?

Her har jeg brukt litt papirer fra Websters pages, bånd, alfabet og "tag" er også fra Webster. Benken og hjertestempelet er prima. En ganske så enkel lo dette.


Denne helgen blir nok preget av crosskjøring igjen. Sønnen følger i fotsporene til mannen og har begynt å kjøre cross. Da er det vel bare å stille opp og være der (bake kaker og plastre skrubbsår...) I helgen er det bare mannen som skal kjøre, men det er greit å hive seg uti det og bli kjent med miljøet. Det neste er vel at jeg må øve meg på å kjøre med henger for å dra med meg utstyret til min håpefulle de gangene han skal på trening mens mannen er på jobb... 

Ha ei super helg og se opp for dame med firhjuling på henger!!! Vis hensyn!!

onsdag 13. juni 2012

Skissedillaskisse # 167

Det føles som at det er år og dag siden jeg har deltatt hos Skissedilla. Nå måtte jeg bare hive meg med igjen :-) Her har jeg dokumentert min lille attpåklatt og faren hans. De er så utrolig like!!

Jeg har laget bakgrunnen selv ved å legge på en "trestamme-sjablong" og male med snow-effect, for deretter å spraye over med glimmermist. Ble ganske så fornøyd med det resultatet. Ellers er det som vanlig en helg haug med Prima her, faktisk nesten alt bortsett fra osteklut, fjær og noen blomster-resin.


Ellers så ser det ut som at sommeren lar vente på seg (...igjen...) - da er det greit å sitte inne å scrappe litt. Heldigvis ferie sent i år. Satser på at finværet kommer da!

Ha en fortreffelig onsdagskveld!!!

onsdag 6. juni 2012

Casarunway - oppgave 2

Da er vi ferdige med oppgave 2 i Casarunway. Oppgaven krevde at vi hadde minst 3 sirkler og bruk av fargene orange og turkis

Historien bak bildet er kanskje litt intern, men det er Roy som fortsatt prøver å smile etter å ha måttet posere en million ganger i løpet av turen vi var på... :-) 


Oppgave nr 3 er akkurat levert og jeg sitter spent og venter på hva oppgave 4 går ut på. Er skikkelig i siget nå og er veldig gira på scrapping for tida. En ny pakke fra amerika hadde vel litt å si. Har fått testet meg litt på nye teknikker i det siste og det er GØY!!

Ha en flott lillelørdag!!

søndag 3. juni 2012

CASArunway - oppgave 1

Jeg har meldt meg på CASArunway inne på forumet til CASAkreativ. Av og til er det artig å få med seg slike konkurranser, få pushet seg litt på inspirasjon og kanskje testet ut noe nytt :-)

Her er min løsning på første oppgave. Kravet var farger, søm, stoff/tyll og punch/klipping. Det var en artig oppgave :-) Gleder meg til å bryne meg på resten!


Her er det fortsatt superdupert scrappevær, men også finfint vær til å gjødsle plenen. Derfor må jeg nok ut en liten tur i regnværet (og desto bedre blir det å komme inn igjen!! :-) )

Ha en herlig søndag!

lørdag 2. juni 2012

En solskinnsdag på Farstadsstranda

Jeg ser på kalenderen at sommeren skal ha begynt, men greier ikke å finne de samme tegnene utendørs... Kjedelige greier. Da scrappet jeg likesågodt et bilde fra en annen solskinnsdag. Som du ser av bildene var det ikke akkurat sommervarme da heller, men himmelen var ihvertfall knallblå :-) En herlig søndagstur til Farstadsstranda. Den skal vi besøke flere ganger.

Har kost meg med herlige farger, blomster og chipboard fra Prima, papirer fra Bobunny, blomst fra Andrine og Maren, distress stain fra Tim Holtz og enda litt små dill :-)Dette er mitt bidrag til Scrappehusets utfordring: Flower Power.

Nå er det helg og innevær. Da blir det nok litt scrappings ja :-)

Ha en fin helg med eller uten sol...