mandag 28. mai 2012

Minialbum - Eurodisney 2010

Heisann - her har det vært stille i det siste. Jeg har ikke sluttet å scrappe, men dagene ble plutselig fylt av kjærestetur til Roma, 17.mai, bursdag og bryllup. Da ble bloggen min "glemt" en liten stund :-) Jeg scrapper fortsatt og har en del som må blogges nå :-)

Her kommer minialbumet jeg har laget fra da jeg reiste til Eurodisney sammen med søstera mi og mine to døtre. Jeg digger slike minialbum, det er så kjekt å ha de liggende i en kurv. Da blir de kikket litt i - og det liker jeg!


Sitter her med en skikkelig søndagsfølelse, gjør ikke noe at det allerede er tirsdag når jeg kommer på jobb i morgen. Da er det jo nesten helg igjen da :-) Og så satser vi på at sommervarmen kommer sigende tilbake!

Ha ei fin uke alle sammen!!

mandag 14. mai 2012

Dream Big

Nok en layout av mammas hjelper :-) Har gått med mye Prima her, nok en gang... og noe fra Andrine og Marens landhandleri, litt Tim Holtz og noe annet småtteri.


Litt "close-up":


Jeg deltar med denne i utfordringen til Scrappekammeret.

Og da er det straks 17-mai her... Er vel på tide å sjekke at alle har klær å ha på seg. Ifølge værmeldingen ser det ut til at det egentlig bare er å sjekke om regnklærne er tette. Blir nok en kald og våt 17-mai ser det ut til. Ekstra godt å fyre i peisen ihvertfall.

Ha en fin kveld - med eller uten fyr i peisen :-)

lørdag 5. mai 2012

Mama's working boy :-)


Jeg har en gutt som elsker å få hjelpe til med alt fra å kaste søppel til  håndtere større maskineri. Her er han i faren sin bobcat og vil gjerne kjøre :-) Tenker at det skal bli godt å ha en sånn gutt når jeg blir gammel og skral... (hvis det hjelpsomheten varer :-) )

Husker egentlig ikke så mye av produsentene her, men ser at Tim Holtz og Prima er representert ihvertfall. Stjal ideen fra noen andre om å punche med ulike puncher langs kantene på arket - synes det var en artig effekt. 


Litt nærbilder:Ellers vil jeg bare skryte litt av meg selv og fortelle at jeg vant inne hos Scrap Jacked med denne Lo'en. Det var en hyggelig nyhet :-)


Planene i dag var egentlig å få gjort unna raking av hage og klargjøring av bed, men kong Vinter ville det annerledes. Innmari irriterende synes jeg, nå vil vi ha vår og sommer!! Da ble det kosedag inne med smykkelaging, tegning og litt oversyn på ei som faktisk har sittet med lekser i flere timer i dag (utrolig, men sant :-) ). Tror hun syntes det var en veldig kjekk lekse, det var scrapping og strikking involvert.

Ha en fiin lørdagskveld!!