lørdag 21. april 2012

Selvportrett

Fant et herlig bilde av jenta mi på fotoapparatet en dag, og det måtte selvfølgelig scrappes. Layouten ble laget på kurs med Hilde Røisethagen under papirfesten i Stavanger i vinter. Så mye herlig som ble lasset på og jeg ble introdusert for snow effect. Den er bare helt herlig og har blitt en av mine nye favoritter.This is my contribution to Scrap Jacked - inspired by Kylie.


Her i Molde har våren endelig kommet og vi nyter herlige dager utendørs. Neste helg skal tilbringes i Roma, og de er visstnok kommet enda nærmere sommeren. Gledings!!

onsdag 18. april 2012

Bursdagskort til mamma :-)

I går hadde mamma bursdag og da fikk hun dette kortet med meg. Jeg lagde et evighetskort og brukte stort sett produkter fra Prima. Dette er mitt første evighetskort og var artig å lage. Blir nok flere av disse. Litt vanskelig å begrense seg med tanke på pynt, for her må det være mye flatt dilleri :-) Takk til Unni som lærte bort dette da jeg var på treff i Ålesund :-)Lagde tager til hver side. Jeg har skrevet noen personlige ord på disse, så da passer det godt at tagene er skjult.


Mamma satte stor pris på kortet, og da ble jeg fornøyd også. Er såå koselig når mottakerne setter pris på "håndarbeidet" :-)


Ha en finfin kveld :-)


lørdag 14. april 2012

Precious moment ♥Enda et gammelt bilde som måtte scrappes. Graver godt i bilde-haugen for tiden. Et bilde fra en søndagstur i 2003 - en herlig vårdag vi var ute og plukket hvitveis på Julneset. 

Her er det atter en gang ganske mye prima: sommerfugler, fugl, papirer, halvperler, blomster, blomsterranke, chipboard og nål med perler. Har fått med litt blonder og bånd fra andre produsenter og selv om det ikke synes på bildet, så har det gått med en del clear rock candy - distress crackle paint fra Tim Holtz. 


Noen detaljer:
This is my contribution to the CSI challenge # 14.

Ha en herlig helg alle sammen!!

torsdag 12. april 2012

Skissedillaskisse # 158 Tender

Endelig et bidrag til skissedilla igjen fra meg. Jeg har snudd skissen litt på hodet og jobbet ut fra det. Jeg bare digger Skissedillajentene og bloggen deres!

Her har jeg scrappet et gammelt bilde av lille Julie-mor. Nesten så man glemmer hvor små de har vært :-) Har fått brukt mye stæsj og litt nytt digg som jeg har tilegnet meg i vinter... Prima er selvfølgelig overrepresentert her.
Noen detaljer:


Nå er det endelig torsdag og snart helg igjen! Selv om det akkurat har vært ferie er det fortsatt godt med helg :-) Får bare håpe at våren straks står og banker på døra, for nå begynner jeg å bli rimelig klar for å få gjort litt utendørs.

Ha en finfin torsdag!!

mandag 9. april 2012

Påskeslutt og en minimarius

Da er påska over for denne gang og vi begynner å forberede oss på hverdag igjen. Har hatt ei herlig uke på Oppdal med både dårlig og fint vær. Vi har fått oss dager i slalombakken og en shoppingtur til Trondheim. Jeg går alltid i den fella at jeg tror at jeg skal greie å stikke innom IKEA for å kjøpe kun det jeg har planlagt... Yeah right... Ellers har det vært herlige dager med avslapning, påskekrim og frisk luft. Det har gjort gått med påske :-)

Rett før påske rakk jeg å bli ferdig med denne marius-genseren. Var litt engstelig for om den ble for liten, men den passet perfekt :-) Håper ikke gutten vokser så alt for fort da :-) Tror nok det blir flere mariuser fremover. Men akkurat nå er det noen lekre sokker på pinnene.


Påska har også innebåret at det ikke har blitt scrapping på meg... i det hele tatt. Nå kjenner jeg veldige abstinenser, så det skal bli kjekt å komme meg inn på rommet mitt og fråtse i scrappesakene mine! 

Ha ei herlig uke!