mandag 30. januar 2012

Bye bye 2011


Enda en layout hvor jeg har kost meg med alt dill dallet mitt :-)  Fått med en masse herlige detaljer, faktisk så mye at jeg tror ikke jeg vil prøve å ramse opp alt engang... 

Jeg deltar med denne i utfordringen til once upon a...Sketch.

This layout is my contribution to Once upon a... Sketch. The journaling is hidden behind the paper/flowers. It was too personal to share.


Noen detaljer:Da vil jeg ønske alle en herlig og kreativ uke!!

søndag 29. januar 2012

Skissedillaskisse # 147!

I dag har vi hatt en aldeles fantastisk søndag! Sola har skint fra en helt blå himmel og vi har kost oss i slalombakken i flere timer. Sååå artig å se minstegutten bli flinkere og flinkere for hver tur vi renner :-) Å kunne dra hjem etterpå for å ta ut søndagssteika som har godgjort seg i ovnen mens vi var i bakken var bare prikken over i'en. Nå skal det bare sløves resten av søndagen ( og kanskje scrappe litt...? ).

Måtte bare hive meg med på denne ukas skisse fra Skissedilla også. Med en gang jeg så skissa, tenkte jeg på dette treet i filt som vi fikk av Ingvild Bolme på kurset i Tønsberg. Resten av produktene på lo'en kommer faktisk også fra kitet vi fikk av henne. Endelig fikk jeg brukt litt rester derfra :-) Ikke så ofte jeg scrapper meg selv, men ville bare utfordre meg selv litt. Fargene er også noen jeg ikke bruker så ofte. Artig å føle at det gikk greit å tøye seg litt.Ønsker alle en herlig søndagskveld!lørdag 28. januar 2012

I promise


Bilde av jeg og jentene på tur i sommer. Her har det gått med restepapir, bølgepapp, blomster fra Prima, noe dill fra Bo Bunny, resin fra Prima og enda litt dill som jeg ikke husker. Nå for tiden går det mye i dill og dall jeg finner rundt omkring på scrappepulten og på scrapperommet mitt. Har virkelig fått ånden over meg - det er sååå artig å scrappe for tiden. Og om knappe 2 uker er det papirfest i Stavanger :-) Wiii!!
Jeg deltar med denne i utfordringen til Bird is the Word - Promise.

This is my contribution to Bird is the Word's challenge - Promise.Ha en fortryllende lørdagsaften!!

onsdag 25. januar 2012

Playful

En litt sommerlig layout herfra. Skal bli godt med sommer og varme igjen også, men først skal vi få vår dose med vinter :-) En herlig samling fra Prima igjen. Masse skjønne blomster og dilleri.  Lyktestolpen er en rubons - den likte jeg veldig godt. 


Og litt detaljer:Jeg deltar med denne i januar-utfordringen til Scrap Jacked.

I participate with this layout in Scrap Jacked's  January challenge, inspired by Andrea.

mandag 23. januar 2012

Bursdagskort

Har laget et lite bursdagskort med mange herlige sommerfugler og blomster. Målet var å få det til å se ut som at sommerfuglene letter fra blomstene. Selvfølgelig en del Prima her, men også Bo Bunny.


Deltar med dette kortet i Moving Along With The Times.

I participate with this card in Moving Along With The Times' challenge: Things with Wings.

søndag 22. januar 2012

Anonyme Scrappere # 37


Denne gangen var det Anonyme Scrappere som fristet meg med utfordringen sin. Måtte bare bli med der også. Har skikkelig kommet i siget med scrappingen nå altså :-)

Her har jeg brukt papirer jeg ikke husker navnet på, osteklut, thickers, fuglebur fra et hambly-ark, resin, blomster,pebbles og bling fra Prima, litt blonder og en rubons. Bildet er fra en god tur jeg og minstegutt hadde på Skaret i høst! Søndagsturer er herlige.


Ønsker alle en flott søndag med eller uten tur!fredag 20. januar 2012

Skissedillaskisse # 146

Nok en flott skisse hos Skissedilla denne uka. Fant frem et gammelt bilde og scrappet i vei. Ikke mange gangene jeg har skåret ut motiv fra andre ark, men synes denne jenta fra et Prima ark var så herlig. Som vanlig en del prima her, litt dabber, osteklut, swirl, halvperler, pebbles og blomster - og for ikke å glemme de herlige resinene :-) Herlig å leke seg med så mye dill dall!Ønsker alle en toppers helg!!

søndag 15. januar 2012

Skissedillaskisse # 145

Ble veldig inspirert av skissa som ble lagt ut forrige uke, og måtte bare delta på denne. Digger utfordringene til Skissedilla - de har inspirert meg MANGE ganger!! Jeg rekker akkurat å legge ut denne før tidsfristen går ut. Ser at de har lagt ut ny utfordring nå, så da er det bare å hive seg i gang igjen :-)
Tusen takk for alle søte kommentarer som blir lagt igjen her. Setter stor pris på alle sammen!

Ha en herlig søndagskveld!!

torsdag 12. januar 2012

Senga er aldri så varm og god som om morgenen!

Det er vel sånn det er nå når hverdagen begynner på igjen etter juleferien. Slutt på lange og late morgener og forseggjorte frokostbord... Frem med striskjorta og havrelefsa og opp aaaalt for tidlig. Det er da senga føles ekstra varm og god om morgenen. Det er akkurat det jeg føler jeg har fått fanget opp i dette bildet jeg har scrappet her. Det er noen år siden det ble tatt, men har ligget klart til å bli scrappet ved en passende anledning. Scrappehuset har en utfordring på å scrappe hverdagen på gang - og dette er mitt bidrag der. Alt materialet jeg har brukt fikk jeg i et kit med Randi på Casatreffet i Tønsberg i høst. Jeg fant det igjen her en dag jeg ryddet på scrapperommet. Så da har jeg utfordret meg på to måter - Scrappehuset's hverdagsutfordring og det å bruke kitet jeg fikk med Randi. Synes ikke det var lett i det hele tatt. For det første  så er dette farger jeg ikke bruker til vanlig og for det andre så var det dårlig med blomster... Så ingen av mine favoritter her (blomster og Prima (bortsett fra blingen) ). Men helt klart artig å utfordre seg selv og scrappeånden er definitivt på plass igjen!!


Håper alle har en toppers kveld - med eller uten uvær! (vi holder på å blåse bort..)

onsdag 11. januar 2012

Mine 10 favoritter fra 2011 :-)

Inspirert av så mange andre i bloglandia fikk jeg også lyst til å legge ut mine favoritter fra 2011. Det var ikke så lett å velge - var en del flere jeg kunne ha tenkt å ta med meg. Det var rett og slett artig å sitte og mimre litt om de forskjellige Lo'ene som ble laget og ikke minst de som ble laget på treff og klubb. Det er så kjekt med disse treffene og kalenderen har allerede begynt å fylles igjen med treffdatoer for våren. Gleder meg! Det første kommer allerede om ca 4 uker. Jeg har nemlig meldt meg på Papirfesten i Stavanger for første gang :-) Skal bli veldig kjekt å dra dit og møte noen jeg ble kjent med på Casatreffet og bli kjent med enda flere scrappedamer.

Jeg ser på lo'ene mine at de preges av mye blomster og mye Prima. Og det tror jeg nok kommer til å fortsette i 2012 også. Det er fortsatt mine favoritter :-) Sjelden jeg lager noe uten disse... Bildene kunne nok helt klart vært bedre ser jeg. Noen er litt mørke og noen kunne sikkert ha blitt redigert litt bedre. Kvaliteten på bildene i 2012 skal mest sannsynlig bli bedre, for jeg har nemlig bestilt meg fototelt hos Screppa. Da skal visst alle bilder bli utrolig flotte!!! :-) Hm... hvis bildene fortsatt blir dårlige må det vel skyldes fotografen da...?Kjenner jeg virkelig gleder meg til et nytt og produktivt scrappeår!! Og til å bli enda bedre kjent med flere scrappedamer.

Ønsker alle en kreativ dag med eller uten scrapping :-)


torsdag 5. januar 2012

Nytt år og snart nytt treff!

Har blitt lite scrapping de siste 2 ukene og nå klør det skikkelig i fingrene mine. Er innom litt blogger og har fått med meg at Prima har begynt å legge ut sneak peaks i forkant av vinter CHA. Da blir jeg jo som vanlig ekstra gira. Kan ikke noe for det, men Prima er virkelig min favorittprodusent! Har dere sett de Godiva blomstene som kommer - bare MÅ ha de. Og vips blir samlingen enda større. Må bruke et fantastisk gjødsel på scrapperommet, for makan til blomstring har jeg ikke sett. Hihi :-) Bare se på disse nydelighetene som kommer snart:
Ta en titt inn i bloggen til Prima for flere bilder. Og for all del - gå inn i bloggen til scrappetreffet vårt! Nå er det faktisk bare 2 måneder igjen og jeg gleder meg stort! På tide å ta frem kalenderen og booke hele helgen og sleng inn en påmelding til oss - dette blir så gøy! Mye scrapping, skravling og shopping. Alle er velkommen - nybegynnere og de som har holdt på en stund. Fantastisk mulighet til å bli kjent med flere scrappere i området her og å plukke opp og lære seg nye ting :-) Håper jeg ser DEG der.

Ha en fantastisk vinterdag videre!