mandag 26. september 2011

Sankthans


Fant en herlig utfordring i Scrapperikets blogg som består av å ha med en charms på papirprosjektet. Scrappet et bilde av Marie som ble tatt på sankthans i fjor. Hun var den eneste som badet den dagen. Tøffe jenta :-) Her gikk det med mye gasbind, syntes det ble en veldig fin effekt. Pøste på med blomster fra Prima som vanlig... og en del annet snadder som jeg fant rundt omkring på pulten min. Tror faktisk at jeg ikke har noen "nye" produkter her.Denne nydelige fuglen her har jeg stanset ut i grungepaper fra Tim Holtz. Disse var bare så utrolig fine. Fikk låne en dies av ei jeg ikke husker akkurat nå på treffet vi hadde på Rivalhuset i januar. Da sørget jeg for å stanse opp en del, men nå er jeg nesten tom... :-( Dumt jeg ikke husker hvem det er som har den diesen. Kunne ha tenkt meg flere av disse fuglene :-)Hadde ei fantastisk flott helg på Rivalhuset med en masse kjekke scrappedamer nå sist helg. Og nå lades det opp og planlegges pakking til neste helg, for da skal jeg og 2 andre snupper ta turen helt til Tønsberg for å være med på treffet til Casakreativ.com. Vi har nemlig fått plass på kurs med Ingvild Bolme og det trengs vel ikke å sies at vi gleder oss noe enormt! Tror at dette blir årets høydare!!!

Ønsker alle en flott høstkveld - her er det høststorm ute og mange tente lys inne :-)

onsdag 21. september 2011

Skissedillaskisse # 129

Her har jeg scrappet bilder som er nesten 1 år gamle. Måtte bare dokumentere turen jeg tok til Paris sammen med jentene mine i høstferien i fjor.

Raska sammen mye rart jeg fant rundt omkring på pulten min. Noe gammelt og noe nytt. Her er mange produsenter representert: Prima, Webster, 7 gypsies, MyMindsEye, American Crafts, Paper House, Kort og Godt, og sikkert enda flere uten at jeg greier å huske de...

Deltar også denne gangen i Skissedilla - en helt super utfordringsblogg. Digger de jentene!!Ellers er jeg i full gang med forberedelser til helgen. Da er det nemlig duket for høstens store treff på Rivalhuset i Molde. Nå er de fleste forberedelsene unnagjort, men pakkingen gjenstår - og det kan fort balle på seg og bli mye.... :-)

Ha en fortryllende onsdagskveld!

lørdag 17. september 2011

I morfars trygge armer

Takket være mine kjekke venninner og scrappeklubben vår har jeg endelig fått scrappet litt igjen :-) Scrappet et bilde av min sønn og en av hans store helter: morfar! 

Her tok jeg faktisk et dypdykk i restepapirene mine, så hva de heter og hvilken produsent det er vet jeg ikke. Alltid kjekt å få tatt unna litt fra den kassen også. Men fikk på en del stæsj som ikke er så gammelt - når jeg tenker meg om så er vel det meste her fra Prima. - Bombe... :-) Bortsett fra et par småting da.

Neste helg er det fullt kjør på Rivalhuset. Da er det duket for høstens scrappetreff her i Molde!! Åååå - som jeg gleder meg. Skal bli veeeldig kjekt å treffe alle scrappedamene igjen!!

Med denne Lo'en deltar jeg i papiravisens utfordring nr 8Vil ønske alle en riktig god helg - her i Molde er det nyyyydelig vær i dag (og forhåpentligvis i morgen også).