torsdag 27. januar 2011

Sweet sistersEnda en Lo fra treffet i høst. Har scrappet et bilde av jentene mine på sommerferie. Kjenner jeg lengter voldsomt etter sommer og sol når jeg ser dette bildet :-) Nok en gang er Prima hovedprodusent på det jeg har brukt på denne siden. Ellers er jeg ikke sikker - ikke så lett å huske så langt tilbake i tid :-)
Ha en fin dag alle sammen!

torsdag 20. januar 2011

Venner for livet

Dette er en Lo jeg lagde på treffet i høst. Har scrappet et bilde av 2 bestevenner. Er såå kjekt å finne slike bilder på kameraet sitt. Husker ikke alt jeg har brukt her. Fra Prima er det ihvertfall noe papir, sommerfugl, blomsterranke, blomster og pebbles. Har brukt en overlay fra Hambley og ellers litt forskjellig jeg fant i scrappesakene mine :-)
Ha en fin dag!

fredag 14. januar 2011

Skissedillaskisse # 94

Oh - yesda - jeg er fortsatt i live :-) Nå har jeg scrappet igjen og nå blogger jeg faktisk også! Jeg er så lykkelig over å ha kommet i gang igjen at jeg legger ut LO'en min selv om det hverken er den fineste eller mest forseggjorte Lo'en jeg har laget.


Jeg prøver meg også på en skisse fra skissedilla :-) Jeg er faktisk usikker på hvor papirene kommer fra, det jeg med sikkerhet kan si er at jeg har malt et hjerte av grungeboard fra TH med craclepaint, brukt glimmermist, pebbles fra Prima, litt perleswirl fra Prima og noen blonder. Og ikke minst - symaskina har vært i bruk!

Og med det vil jeg ønske alle en riktig god helg!!