mandag 28. juni 2010

Enda et bryllupskort!


Mamma bruker alltid å be meg lage kort dersom hun har brukt for det, og det er veldig kjekt å få slike forespørsler :-) Så da ble det et bryllupskort som hun også skulle gi til mitt søskenbarn. Her har jeg brukt papirer fra Ladybug and Friends og inni fra Panduro (selv om det ikke synes). Blonde fra Inspirerende hobby og hjerter fra Melissa Frances. Her har jeg også brukt min Epic Six til å lage den scallopede ovalen på front.
Er ikke så lett å se hvilken måte kortet skal brettes på ut fra bildene mine og mine forklaringsegenskaper er ikke av de beste, så jeg håper dere skjønner det ut fra de dårlige bildene jeg har tatt. Synes selv dette var en litt annerledes og kjekk måte å brette kort på. Kommer nok til å gjøre det igjen senere.
Ønsker alle en strålende dag.

lørdag 26. juni 2010

Bryllupskort


Laget et bryllupskort til mitt søskenbarn som gifter seg i dag. Gratulerer Tove og Tor! Panduro har kommet med noen herlige papirer som har blitt brukt på dette kortet. Ellers er blomst og krusedull fra Kort og Godt, Hjerter fra Melissa Frances og blonde fra Inspirerende Hobby. Har også brukt punch fra Martha Stewart. Ble et enkelt, men helt greit kort :-)

Ha en fin helg alle sammen.

mandag 21. juni 2010

Med glimt i øyet

Har scrappet et bilde av minstemann fra i vinter. Scrapping the music på norsk har en morsom utfordring for juni. Vi skal inspireres av bryllup, altså noe gammelt (tape fra 7 gypsies), noe nytt b(rubonsene), noe blått (blå bølgepapp) og noe lånt (skissa). Dette synes jeg var en veldig artig utfordring når jeg kom meg bort fra tanken på at jeg måtte scrappe noe som var bryllupsrelatert :-)

søndag 20. juni 2010

Mammas lille hjelper

Slenger inn et bidrag til Skisseboden også. De har ute sin skisse nr 2 nå. Her har jeg faktisk kun brukt av Pink paislee både papirer og stickers. Bokstavene er fra Prima, de minste husker jeg ikke produsenten på.

lørdag 19. juni 2010

Søskenkjærlighet


Her har jeg scrappet et gammelt bilde av mine 2 eldste. Akkurat nå er det nesten litt rart å tenke på at de har vært så gode venner en gang. Nå for tiden er det mye hormoner i spill og smelling med dører.... Har brukt rester fra mine Maja Design papirer. De er sååå nydelige. Små bokstaver fra Adornit, thickers og snøkrystaller fra American Craft og rubons fra ett trykk.

Skissedillaskisse # 64Scrappet et sommerbilde fra i fjor - for i år har det ikke blitt noen sommerbilder enda... Venter på sommeren... Har brukt papirer fra little yellow bicycle, free spirit. Den serien er bare såå fargerik og herlig :-) Blomstene er selvfølgelig fra Prima, skyene er hjemmelaget og litt glimmermist. Rubonsen husker jeg ikke. Slenger denne inn på skissedilla - synes det er herlig med utfordringer for tida :-)

fredag 18. juni 2010

Små glederEt gammelt bilde av eldstejenta i Slottsparken. Vi mater endene i dammen der. Har brukt hvit bazzill, papirer fra Prima, masse blomster fra Prima, pebbles fra Prima, swirl fra Prima, charms fra korthobby, Hjerte fra Heidi Swapp, Snap on fra Melissa Frances.

torsdag 17. juni 2010

Prinsessen av tull og fjas


Fjollebilder av Julie-tausa mi. Dette er henne i et nøtteskall for tiden. Klarer ikke å sitte i ro et sekund.... Kraft kartong, blå dotted swiss og rosa prinsesseark jeg ikke husker produsenten på. Blomster og perler kommer selvfølgelig fra Prima :-)

mandag 14. juni 2010

Sweet child of mine.

Mitt første bidrag til skisseboden. En artig utfordringsblogg som har dukket opp nå. Dette var deres første utfordring. Har scrappet et gammelt bilde av mellomstebarnet :-) Husker aldeles ikke papirene, men en del fløyelspapir er involvert her. Blomstene er selvfølgelig Prima :-)

søndag 13. juni 2010

Skissedillaskisse #63

Her er mitt bidrag til skissedilla denne uka. Nok et bilde som dukker opp innimellom på kameraet mitt :-) Ark fra Inkido og Prima. Blomster, pebbles og swirl fra Prima. Thickers fra American Craft.

En skikkelig blåveis

Dette bildet er tatt sist sommer. Brage hadde en skikkelig trynings og slo seg ganske så bra. Blåveisen var kraftig og varte lenge, vi var mest glad for at det ikke gikk med noen tenner i fallet. Her husker jeg heller ikke produsenten, men nye produkter her også.

lørdag 12. juni 2010

Summer loving


En liten kjapp lo fra meg. Bildet ble tatt i fjor sommer på Sola stranda. Gleder meg sånn til sommer nå (har nok ikke kommet enda). Har brukt en del nye produkter, men husker selvfølgelig ikke produsent....
Ha en god helg alle sammen, regn eller ikke regn...