tirsdag 30. mars 2010

Lite scrapping om dagen...

Nå går det i oppussing :-) Har store endringer på gang i huset. Det er rart hvor en liten ting fører til en ting til osv osv... Skulle flytte om på litt vegger, og male litt. Nå har jeg lagt ny parkett, lagt tapet, malt lister, tak og mye annet. Skal også bytte farge på kjøkkeninnredningen og bytte benkeplate på kjøkkenet også... Men det beste av alt! Jeg får meg et skikkelig scrapperom! ca 14-15 m2!!! Gleder meg som en unge - det er en stor motivasjonsfaktor ihvertfall!! Ta en kikk på bildet under - det som fungerer som dagens tv-stue skal bli mitt nye scrapperom. Har planlagt hvordan det skal møbleres og alt :-)


Resten av påska går i oppussing for min del :-) Kommer nok flere blogginnlegg med oppdateringer!

Håper alle får en god påske!

onsdag 3. mars 2010

Bidrag til scrappestafetten.

Dette er mitt bidrag til bonusoppgave 3 i stafetten inne på scrapping.no.Oppgaven besto i å vise at du har brukt glansbilder på Lo'en. Har i tillegg brukt litt prinsesse papir som er helt nytt. Husker dessverre ikke produsent. Blomst fra Prima.

Nå er stafetten over. Har hatt det utrolig kjekt, men det har også vært ganske travelt. Ble mye scrapping. Har ikke scrappet siden den var ferdig, men det blir nok noe snart. I går dumpet det en flott pakke ned i posten til meg fra Swirlydoos. Mars-kitet med en masse Prima-nyheter! Var utrolig nydelig!! Og så venter jeg på en stoor pakke fra scrapbook.com med masse prima-nyheter og noen kit fra fancy pants, tror jeg det var... Da blir det scrappings!

Håper alle får en fin dag. Her skinner sola, men det er litt kaldt. Satser på at det ikke er så alt for lenge til våren bestemmer seg for å dukke opp :-)

mandag 1. mars 2010

Prima har en hemmelighet


Og jeg gleder meg villt til den blir avslørt! Jeg er nemlig avhengig av prima produkter og er helt overveldet over alle nyhetene de har i år! Kikk innom bloggen deres her og se alle herlighetene!