tirsdag 26. januar 2010

Cowgirl

Ble et veldig dårlig bilde av denne LO'en. Er egentlig ikke så veldig fornøyd med den heller, men er et resultat av at jeg ønsket å utfordre meg selv. Jeg ville prøve meg på noe som ikke var typisk meg. Disse fargene er egentlig sjelden i bruk i mine hender. Synes det var vanskelig egentlig. Men det er kjekt å kunne utfordre seg selv litt, for det er da man utvikler seg og lærer mer :-) Så selv om jeg ikke er fornøyd med denne, så er jeg fornøyd med at jeg har pushet meg til å tøye mine egne grenser litt!


Mesteparten av dette kom til meg i et kit fra Swirlydoos, så jeg er litt usikker på produsentene. Men blomstene er jeg sikker på kommer fra Prima!

torsdag 21. januar 2010

Eksosrype!

Dette bildet er tatt av Julie sommeren 2009. Vi var på vilvite senteret i Bergen og hadde det utrolig kjekt. Vi kunne faktisk ha vært der i enda flere timer hadde det ikke vært for at vi var fanget i mitt tidsskjema for å rekke over alt :-) Julie sitter på en Motorsykkelsimulator og vifta blåser vind i håret hennes!

Husker ikke hvor mønsterarket kommer fra, faktisk mye jeg ikke er helt sikker på. Den hekla duken kommer fra et loppemarked, noen av blomstene er fra Prima, chipboardblomster fra Melissa Frances, knapper, journalingtag, halvperler og perleswirl fra Prima, ribbon snaps fra Melissa Frances, glimmermist coffe shop og vintage pink, tag fra Panduro og sikkert enda mer jeg ikke greier å huske :-) Sånn er det når man bare hiver på alt mulig man finner rundt seg :-)

Noen detaljbilder:


Ellers får dere ha en fortreffelig dag. Her skinner sola og jeg sitter inne og er syk! Blir vel kanskje litt scrapping da :-) Har en plan i hodet mitt.


tirsdag 19. januar 2010

Ventetid og isbiter

Jeg tok min egen utfordring fra bloggen "scrappetreff i Molde" og lagde denne skissen.
Synes dette er farger jeg blir veldig glad av. Har brukt papir fra Melissa Frances, Fancy Pants, Prima emballasje, Prima blomster, Bånd husker jeg ikke, Journaling card fra Fancy Pants, blomster ranke i filt fra Prima og Rubons fra Prima og Melissa Frances. Bildet ble tatt da jeg var høygravid med minstemann. Jeg var så stor at magen kunne brukes som bord. Oppi koppen hadde jeg isbiter. Det gikk det mye av den sommeren der :-)
Jeg oppfordrer alle til å stikke innom scrappetreff i Molde og lage denne skissen. Link gjerne til bloggen slik at vi kan se resultatet!!
Ha en fin og fargerik dag!!
mandag 18. januar 2010

Asils ville verden.

Asil har en blogcandy på gang for å feire 20 000 besøkende. Stikk innom og ta en kikk du også!


Mye snacks å finne her gitt!
fredag 15. januar 2010

Skatergirl!

I kveld har jeg brukt bursdagsgaven jeg fikk av Synnøve!! Scrappa ei side i full fart - det bare kom over meg. Skulle egentlig bare rydde litt, men så lå det plutselig ei skisse på pulten og gaven min fra Synnøve lå rett ved siden av. Og da gikk det som det måtte gå.... det ble scrapping!
Detaljbildet kom selvfølgelig øverst.... Har brukt en av de nydelige rankene til Prima. Sommerfuglen vet jeg ikke produsent på.

Mønsterarkene er fra Making Memories, likeså alfabetet. Transparent fra Yellow Bicycle. Det hvite pom pom båndet kommer fra Panduro, mens det rosa var noe jeg hadde liggende.
Ellers greide jeg å skvise inn en time med Zumba på treningssenteret først, så ble det scrapping, og nå er det gullrekka! Dette ble en herlig start på helga kjenner jeg!!
Håper alle andre får ei like god helg!!

lørdag 2. januar 2010

Godt nytt år!!

Godt nytt år alle sammen. Her har det snødd en del i det siste, og vi har kost oss i romjula med mye måking, aking og lage snøhuler :-) Deilig med så mye fri og mye snø! Flaks at snøen kom nå som vi begge hadde fri og kapasitet til å måke unna alt som har kommet :-) Satser på at været blir mer stabilt nå og at vi kan ta frem skiene og prøve de ut litt! Legger ved et par stemningsbilder fra utenfor huset vårt på nyttårsaften. Vi hadde en rolig feiring her hjemme. Koslig det også :-)


Nyttårsklem fra meg!